Nőnek lenni ajándék!

Mert Nőnek lenni ajándék…
Van aki azt mondja ösztönös, és van, amikor nem kapsz otthonról erre családi szerep mintát. A női lét az anyaság, a szülőnek lenni – aspektusa mellet másról is szól. Szól az amazonról, aki “küzd” a munkahelyén a sikerért, szól a felségről, aki a párunk oldalán vagyunk. És szól a szeretet létéről a szexuális energiákról is, amit kedvesünkkel megélhetünk. Mind-mind tanult, – ösztönös! – szerep.
És vigyázat össze nem keverendő… mert abból csak galiba lehet. A női lét yin rezgése befogadó energiákat ad – aki nem tud élni vele az fél a női lét valós, hiteles megéléstől. Fél az anyaságtól, hárítja a párkapcsolatot, és keresi a singliség változatos lehetőségeit…a nem ragaszkodás félelmetes útvesztőiben.

A HOLDJEGYED AZ EREDETI NŐI LÉTED –  megmutatja hogyan, s miként kapcsolódsz a párodhoz egy kapcsolatban. A teljes asztrológiai képleted tartalmazza a napjegyed, és az aszcendensed – és még jó néhány jegyet, amivel egyedi és különleges leszel. Az a jegy, ahol a születési képletedben a hold állt az a te női személyiséged. Ez a legfontosabb adat egy kapcsolatelemzéshez…azután jön a többi csak. Nem két napjegy kapcsolódik, hanem a férfi napja a te holdjegyeddel… Hagyjátok az ezobulvárt, mert csak félrevezet! Az, hogy miként vagy nő, és mi a női léted megélési feladata egy-egy kapcsolatban megtudhatod, ha jelentkezel kapcsolatelemzésre.
Ha úgy érzed, hogy nem tudod megélni a női energiákat – blokkolt, gátolt hiedelem rendszerek miatt: Szeretettel várlak oldó,- befogadó spirituális terápiámra, ami nem más, mint az angyalos  Isteni Nőieséggel megáldó fénykamra. A terápiás kezelés, mint gyógyító sugár, segít a tudatalatti blokkok feloldásában is Neked. Megélheted és átélheted isteni küldetésed a Női lét ajándékait. A kezelést követőn energiáid megváltoznak – a női lét befogadó, örömteli állapotába kerülsz. Lágyan sugárzó rezgéseiddel ölelheted magadhoz a világot.

Válaszd a szerethető lehetőséget!

Léleköleléssel:
Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu