November 21 – A Nap a Nyilasba, a Vénusz a Skorpióba lép át!

Ha boldogan szeretnénk élni, meg kell őriznünk optimizmusunkat. Ha sikereket akarunk elérni, hinnünk kell képességeinkben.  Ha szeretetre vágyunk, nem vezérelhet bennünket a gyűlölet. Ami sugárzik belőlünk, amit hangoztatunk, hasonló formában visszajut hozzánk. – Louise L. Hay

A Nap a Nyilasba lépésével – a lezárandó régi utak, csodavárás időszakába léptünk. Optimistábbak és nyitottabbak, lelkesebbek, és pozitívabbak leszünk gyakorlatias dolgainkban is. Az új jövőtervezéssel töltekezz – realitásérzékedet felismerd.

A Nap szombaton 21:39-kor belep a Nyilas jegyébe – a tarot nagy arkánumának Főpap megfelelőjeként, az Istennel való kapcsolódás, hit és bizalom, gondviselésben való bizalom, a tanulás, bölcsesség energiájával. A Nap a Nyilasban a Jupiter hatásait erősíti. Egy új kör indul meg – lelkesebbek és optimistábbak leszünk, hitünk erősödik, szerencsét hozó időszak jöhet – a külső szélsőségek ellenére is.
Ezzel egyidőben a Vénusz átlép a Skorpióba, így a szerelem és a pénzügyek tekintetében mélyebb igazságokra láthatsz rá ezen időszak alatt igencsak intenzív élményekben lehet részed,  de egyben sebezhetőbbé is válhatsz.
A szeretetteljes tudatosságé a jövő!Engedd magad önmagad lenni az öröm megélésével, és a boldogság felvállalásával. A hála erejével mindig van lehetőség a változásra, változtatásra – teremts csodát a lelked tisztaságával. Próbálj meg a szeretet szemével nézni… Ha bármi van is előtted tedd fel magadnak a kérdés: mit tenne most a szeretet. Benned rezeg, válaszolni fog neked. Ez a legmagasabb szintű megoldás mindenre.
Ha elakadnál sorsdolgaidban hívd az arkangyalokat! A Vénusz őrzője Haniel arkangyal.  Segít a fájdalom enyhítésében, a szerelmesek kibékítésében és a családi kötelékek erősítésében.
A Nap őrzője Mihály arkangyal. Az egészség, a vitalitás, az energia, az erő, a kreativitás és a szervezőkészség, s természetesen a nap védőangyala. Igazi nap-lény. Megvéd a kevélységtől, az önzéstől és az egoizmustól.
Kapcsolódj az Univerzumhoz, győzd le a démonjaidat, és az egódat – hangolódj a Fény felé – Advent első vasárnapja a hónap végén köszönt be ránk!

Szeretetben eltöltött napokat kívánok! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu