November – Őszutó, Szent András hava

Novemberi energiák

Egy igencsak intenzív hónapnak nézünk elébe!

A 11. hónapunk a tarot nagy arkánumának Erő lapját képviseli – a belső erő, az önbizalom erejével.  A számmisztikát tekintve a 11-es a 2-esszám alatt rezeg a választás-válaszút lehetőségét adja kapcsolatainkban. A Bakban együtt álló Plútó és Jupiter belső fejlődést jelöl – hozzásegíthet a pénzügyi gyarapodáshoz. November 20-ig a vizes Skorpió jegyben halad a Nap, ez a mély rendrakás ideje lesz.  Majd november 21-től a tüzes Nyilas jegyébe lép át. A hónap elején uralomban levő bolygók a Mars, a Szaturnusz, a Neptunusz és a Vénusz összhangban haladnak. Figyelj oda a november 12-13 közötti napokra, amit kimondasz valóságoddá válhat – misztikus energiák hatnak. Egész hónap alatt fontos, hogy mindig figyelj oda az első megérzéseidre, mer az lesz az igaz!

A HÓNAP LEGFONTOSABB NAPJAI!

November 2-ig az Uránusz ereje felszabadító energiákkal lát el – előretekintés- tervezgetés – jövőépítés vonatkozásában. A kötöttségektől való megszabadulásának ideje van – ne korlátozd magad szenvedést hozó dolgokkal, nem áll jól a mártír szerep.

November 3-án a Merkúr megáll retrográd mozgásában – majd 4-én előreindul égi útján – kissé lassítva ugyan, az akadályok csak próbatételek, átgondolásra inspirálnak továbbra is. November 3. és november 12. között áldozathozatal időszaka jön – áldást hozó lehetőségek ideje lesz, elvonulásra remek meditációs időszak. A megoldásra, változtatásra, elgondolkodásra késztetnek a történések egészen november 6-ig.

November 6-9 között a merkúri energiák által kedvez az időtér mindenféle kommunikációnak – információ áradatban lehetsz.

November 8-án a Nap-Junó együttállás szerződésekre, esküvőre, eljegyzésre jó alkalom társulásra jó alkalom – elkötelezésre áldásos lehetőségeket mutat.

November 9-10-én a Nap-Neptun kerül trigonba – felerősödik az angyali szeretet energia, gyógyításra, energetikai kezelésekre remek időszak – hívd az energiamező gyógyító angyalait.

November 10-12 közötti időben neptunuszi energiák hatnak előreléphetsz, tisztázhatsz dolgokat az érzelmi energiák által. Mágikus időszak lesz a spiritualitásnak kedvez, mágiákra különösen alkalmas lesz.

November 11-én a Merkúr a Skorpióba lép át – mágikus nap lesz: mindenféle spirituális tevékenységre jó az alkalom, és a belső munkának is kedvez.

November 12-én a Jupiter-Plútó együttállás romboló hatására számíthatsz: influenzás időszakot hoz. Mindenkinek számolnia kell ezzel a ténnyel, az enyészet havának ezen energiája most is arat.

November 12-13 között értelmes gondolatokkal pozitív sorsot teremthetsz szabad akaratoddal ismerkedhetsz. Az imáknak nagy ereje lehet- a Merkúr a megvalósítás erejével veled. Kerüld el a negatív szavakat, és gondolatokat, mert megfoganhatnak. Új emberek érkezhetnek életedbe, új kapcsolódások jöhetnek létre.

November 14-én a Mars befejezi hátráló, tolató mozgását, és direktbe fordul. Nagy erőt adva ezzel – a tettek ideje jön el – használd az erődet, ha pozitív vagy az égiek is áldást osztanak. November 14-től egészen december 16-ig termékenységi időszak lesz – kreatív munkádnak jó lehetőséget adhat – bátran cselekedj.

November 15-én Újhold köszönt be ránk a Skorpió jegyében – bátor, érzelmes, intenzív időszak – vénuszi és jupiteri, plútói energiák is hatnak! – megoldást hozó energiák vannak. Meditációkban kapcsolódj az égiekhez – áldásos segítségükkel átláthatod, miben hogyan tovább haladhatsz. Skorpió újhold kedvező hatása valamilyen ingatlanügyedet is segítheti, – ingatlan adás-vétel – elképzelhető a költözés is.

November 15-18 közötti időintervallumban plútói energiák hatnak – gyökeres, radikális változásra jó ez az időszak: újjáteremteni is lehet dolgokat, kapcsolatot, munkát stb.

November 19. és 23. közötti időszak a teremtésre való idő lehet: plejádi energiák hatnak – tedd le a felesleges terheket, elengedés ideje lesz!

November 19-30 közötti napokban a gondolkodás energiája hatja át a teret a Merkúr segít neked – filozofálgatásnak jó ideje lehet – nézd át, gondold át a praktikus lehetőségeidet.

November 21-én a Nap a tüzes Nyilasba lép át – optimistábbak és pozitívabbak leszünk gyakorlatias dolgainkban is.

November 21-én a Vénusz a Skorpióba lép át, és egészen december 15-ig ott is fog maradni. Kezdődő Szerelmek erősödhetnek meg, a meglévők pedig szintet léphetnek, de visszatérhetnek régi szerelmek és elengedésnek is jó ideje lehet.

November 22-25 között erő spirituális neptunuszi mágikus energiák hatnak: a meditációra, imákra jó időben vagy – mindenféle bőségteremtő mágiáknak kedvez az időszak – figyelj oda gondolataidra.

November 27-én a Vénusz-Uránusz szembenállás lelki kiegyensúlyozottságot hozhat. Megújulásra inspirálnak a jelenlevő energiák: újdonságokba kezdhetsz, megújulhatsz  – erre igen erős vágy él majd benned.

November 29-én a Neptunusz előreindult – pozitív aspektusban maradj – meditációkban, imában az angyali energiákhoz, a felsőbb szférákhoz kapcsolódhatsz.

A November 30-i holdfogyatkozással egy új életszakasz, egy új sorskör indul majd meg. Ezen a napon Telihold érkezik az Ikrekben. Remek kommunikációs időszak – figyelj oda gondolataidra, beszédedre. Váltásra, változásra kerülhet sor barátságaidban, kapcsolódásaidban, – van akivel megszakadhat a kommunikációd, és lesz akivel újjáéled, új barátok és ismerősök is jöhetnek életedbe.

A domináns erejű Jupiter, Szaturnusz, Plútó a földies Bikában lesz jelen – de az Uránusz friss energiája gyökeres változásokra motivál majd.  A Jupiter-Plútó megfázásos időszakot alakíthat: Igyatok sok meleg folyadékot, a zöld te élénkít, a rózsagyökér tea elűzi a fáradtságot, az energiátlanságot. A vitaminpótlás is hatásos az őszi nyirkos megfázásos időben.
Gondoljátok át jó alaposan terveiteket. Erősítsétek baráti, és üzleti kapcsolataitokat is. Figyelj oda a tested jelzéseire és tégy rendet a lelketekben is – öngyógyítós időszak van. Táplálkozzatok észszerűen a túlsúly nem egészséges.

Novemberben Adnachiel angyal segítségében és támogatásában bízhatunk. Ő a lelki fejlődés angyala, hívhatjuk segítőül, hogy nagy léptékű terveink gyakorlati megvalósítást nyerjenek. Elhozza számodra a fejlődés csodálatos lehetőségét, hogy látomásaiddal és tetteiddel megvalósíthasd álmaidat. Kérhetsz tőle, derűlátást, erőt, támogatást és bátorságot.
Használd a spirituális energiáidat – gondolati és akaratmágiával vizualizálj. Újítani, változtatni legyen elég erőd! Ott ahol már nincs dolgod, változtass és kezdje bele az újba.

Novemberrel egy igen szenvedélyes hónapot kaptunk – a Plútó a Vénusszal kerül fényszögkapcsolatba. Tudatos, figyelmes cselekvéssel élve, vedd észre a kínálkozó jó lehetőségeket, és teremtsd vele a sorsodat jobbra.  Csodás hangolódást kívánok az újító energiákra!
Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu