Sorsváltoztató energiák hatnak – heti tarot

H  E  T  I   T  A  R  O  T !
November 2-től november 8-ig.

Halottak napjával indul a hét – melankolikus emlékeket idéz.
Majd nagy kezdetek jönnek, november 4-én a Merkúr előreindul. A keletkezett Jupiter-Plútó együttállásban pedig sikeres heted lehet – hozz bölcs döntéseket!
A Nap energiája megvilágítja a kapcsolatokat – válaszutakat mutat – sorsváltoztató energiák hatnak.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A Hold XVIII.
Kommunikációs zavarok lehetnek a hét elejében – a merkúri energiák blokkot képezhetnek – ügyelj a beszédedre. (Oldásra, blokkoldásra  jöhetsz hozzám. )
A hét eleje levegő minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és vállakat. A legjobb időtöltést lehet most talán a társasjáték, vagy az olvasás – remek ezokönyvek jelentek meg, válogatni érdemes. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok zsírok, olajok lesznek. Fogyasszatok sok friss zöldséget, de akár párolva is remek lehet. A kertészeti munkáknál fontos, hogy hétfőn, kedden, szerdán ne locsolgass.A hétfő, kedd szerda a hajmosásnak, és a méregtelenítő fogyókúrának kedvez – megragadom az alkalmat, miért ne. A fogorvosi vizithez és remek lehet – ha úgy alakulna neked. A masszőrödet is bátran felkeresheted. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek. (A Hold az Ikrekben lesz jelen, szerda este majd a Rák jegyébe lép át.)

A Nap XXI.
A Merkúr direktbe váltásával – lassan, de biztosan megszűnnek a kommunikációs félreértések, zavarok, akadályok és blokkok- információáradat indulhat el. A sorsutadat tisztábban láthatod most. Aktív lehetőségek jöhetnek – munka, karrier téren. Légy kreatív sorsteremtő -szabadulj meg az akadályoktól, hogy tovább léphess, légy tettrekész, aktívan cselekvő. (Sorselemzéssel kereshettek – küldetés, jelenlegi sorsfeladat.)
A hét közepe víz minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a mellet, a gyomrot és nyombelet. A legjobb program lehet a növényápolás, vagy akár a múzeumlátogatás. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a cukor és a szénhidrát les. A finom ízletes teákról se feledkezzetek meg – akár zöld, akár roiboos, válasszátok amelyiket szeretitek – a folyadékpótlással ezt is fedezitek. A kertészeti munkáknál a hét közepe csütörtök, péntek a locsolásnak, és fűnyírásnak is kedvez. A csütörtök, péntek kedvez a bőrápolásnak, és a tisztító, böjti munkának. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek mindig pozitívak. (A Hold a Rák jegyében lesz – szombaton lép át a tüzes Oroszlánba.)

A Válaszutak VI.
A skorpiós energiákban veszekedésre, vitákra számítani lehet, titkok kerülhetnek napvilágra – nagy megbeszélésekre kerülhet sor a  hétvége erőterében.A nem szeretet alapú kapcsolatok elfakulnak,  széthullanak, a szeretet-szerelemben levők pedig összeérnek – az álságos érdekkapcsolódásoknak vége. Ha sérelem ért jobb, ha kibeszéled… (Hölgyeim, párkapcsolati tanácsadással kereshettek!)
A hét vége tűz minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket, és a szívet. A legjobb program lehet a kertészkedés, a séta, a kirándulás, túrázás. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. A zöldség-és gyümölcslevekkel sok ásványi anyagot viszel be a szervezetedbe – fogyasszátok élvezettel. A kertészeti munkáknál gyümölcs eltevésre remek, de trágyázni most nem érdemes. A hétvége energiája fodrászkodáshoz-szépítkezéshez is kiváló,  de a kozmetikusodat is felkeresheted. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek most remekelhetnek. (A Hold csak hétfőn lép át a Szűz jegyében, a hétvégén az Oroszlánban fog tartózkodni.)

A lapokat a misztikus- varázslatos Kazanlár-tarot lapjaiból húztam, az égik vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’.

Szerződéskötésre jó alkalmakat hoz ez a hét, de kompromisszumot és áldozat is kíván – viselkedésedben légy asszertív  – együttműködően, megértő.  Ne feledd, Rafael arkangyal nagy segítőd. Kapcsolódj a kreatív gondolataidhoz, hozd egyensúlyba magad. Az áldásos lehetőségeket ragadd meg –  sorsváltoztató energiák hatnak – élvezd a szerencsédet.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyílvános a világhálón:
http://asajah.hu