November – Őszutó

Novemberi energiákban Szent András havában

Kihívásokat tartogat az ősz utolsó hónapja mindenkinek – nagy döntések előtt állhatsz. Megérzéseinket felerősíti a Nap, a Merkúr és a Vénusz Skorpióban való együttállása.

A novemberi hónap tarot lapja a XIV. Mértékletesség energiáját képviseli  –  kardinális erény. Egy magasabb minőségbe érkezés, az újjászületés  lehetősége. A 11. hónapunk a tarot nagy arkánumának Erő lapját szimbolizálja– a belső erő, az önbizalom erejével. Mivel  minden mindennel összefügg a  számmisztikát tekintve a 11-es a 2-esszám alatt rezeg a választás-válaszút lehetőségét adja kapcsolatainkban.
A novemberi hónapban Adnachiel angyal segítségében és támogatásában bízhatunk. Ő a lelki fejlődés angyala, hívhatjuk segítőül, hogy nagy léptékű terveink gyakorlati megvalósítást nyerjenek. Elhozza számodra a fejlődés csodálatos lehetőségét, hogy látomásaiddal és tetteiddel megvalósíthasd álmaidat. Kérhetsz tőle, derűlátást, erőt és bátorságot.
A hónap első felében az Uránusz és a Szaturnusz tesz próbára bennünket és  hozhat nagyobb kihívásokat. Fontos, hogy higgy jobban magadban – légy megfontolt és hozz felelősségteljes döntéseket. A hónap második felében a plútói hatás érvényesülhet – az önmunkánkhoz kaphatunk erős támogatást.

A hónap jelentősebb napjai:

November 8-án, 12 óra 02 perckor a Bika teliholdat üdvözölhetjük!   jelenlevő merkúri és az uránuszi energia segít felismerni az akadályokat, és a tovább lépésekhez ad nagy erőt, kitartást és hitet.

November 15-én lesz az év utolsó Tízmilliószoros napja lesz. Kapcsolódj eredendő spirituális erődhöz – teremts:  vizualizálj, használj pozitív megerősítéseket.

November 16-án a Vénusz a Nyilas jegyébe lép. Kitartó hittel, egészséges önbizalommal, optimista lelkesedéssel előreléphetsz sorsdolgaidban: összpontosíts a  céljaidra.

November 22-én, 9 óra 20 perckor, a Nap a Nyilas jegyébe lép. A tüzes nyilas energiája a a kiáradás és az életörömök élvezete felé visz bennünket – legyetek mértékletesek.

November 23-án, 23 óra 57 perckor a Nyilas Újholdat köszönhetjük.  A  Vénusz és a Merkúr emelő rezgést  ad az újhodnak. Erős hited segít céljaid elérésében. Manifesztálj és imaginálj  a csodás misztikus energiákban.
Ugyanezen a napon a Jupiter, a szerencse bolygója is elindul égi útján, újra aktívba vált! Lassacskán szűnnek a blokkok és az akadályok- sikeres időszak jöhet azok számára, akik pozitívan teremtenek.

A hónap utolsó napjaiban  sorsátalakító szaturnuszi energiák hatnak. E a  misztikus rezgésben türelmet és kitartást is kaphatunk feladataid elvégzéséhez. Ha felelősségteljes sorsépítő vagy – hatalmas megújulási lehetőséget hozhat az a hónap a számodra hosszútávú terveidben.
Oldó, blokkoldó, harmonizáló terápiákkal szeretettel várlak, ha felkeresel. Probléma megoldó tanácsadással, blokkoldó terápiákkal továbbra is szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket! Áldásos jó lehetőségeket kívánok, szeretettel,  Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta
párkapcsolati tanácsadó

Budapest, Örs vezér tere – Asajah stúdió
0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu