Önfejlesztési opciók – Életterápia

Ha nem mehetsz kifelé menj  befelé – önfejlesztésre remek időben vagy!

Beszéltem egy lánnyal karanténban volt – messengeres konzultációt kért. A tesztje pozitív lett, így azt gondolta valami hasznossal tölti el a napját, a hetét…a kényszerpihenőjét. Kifestette a nappaliját – hát valami csodaszép lett, olyan narancsos,napsütötte fényben tündökölt – láttam, megmutatta nekem. Igazán tetszett… Egy kis vezetett tisztító meditációt kért tőlem, ennek a kérésnek nagyon megörültem. Angyalos meditációval leptem meg – a Felsőbbrendű énnel, saját önmagával ismerkedhetett meg benne. Örömmel vette, sokszor fogja használni, mert megértette, hogy milyen nagyszerű lehetőség abban, hogy összeszedettebb legyen az élete.

A második alkalommal egy olyan hölgy kereset meg, ahol szintén influenzát diagnosztizáltak – így hát ő se mehetett ki. Az egyedüllétében egyszer csak kíváncsi lett a társára, s kihasználta az alkalmat. Párkapcsolati ügyben keresett meg. Külföldön él, egy kissit más világban, egy olyan társsal, aki egy másfajta kultúrában nőtt el. Hasznos egy órát töltöttünk el, sok mindent megtudott a lelki társáról, önmagáról és az együttélésük különleges mivoltjáról.

A harmadik hölgy külföldről érkezett vissza Magyarországra, ott is karantén lett a vége az uticéljának. Magával sem tudott mit kezdeni, de érezte, hogy most valami nagyon nagyon jót kellene tennie. Felhívott és egy kamerás skypeos megoldást mellett döntött. Így is tettünk, azon beszélgettünk. Teremtő vizualizációs témával keresett meg, a vonzás érdekelte. Hamar meg is értette, értelmezte, majd kiderült később, hogy mágus energiája van, neptunuszi energiákkal megáldva született le. Sikeres lehet mindenféle spirituális mágiában.
A negyedik hölggyel még nem beszéltem… a bezártságot nehezen viseli – egy önfejlesztő tréninggel fogunk foglalkozni majd. terápiaként. Már alig várja a holnapi napot, akkorra beszéltük meg a virtuális találkozót…

 

Ne feledd mindenféle szépet lehet kezdeni a megakadt időddel. Ha nagyon magadba zuhannál hívd Mihály arkangyalt, aki elűzi a félelmet és a szorongást, pozitív erőd ad! De bátran kereshettek fényrehangolással, energetikai szint emeléssel is. Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyek jelentkezését!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu