Önmagad középpontjában haladj!

H  E  T  I     T  A  R  O  T!
November 23-tól november 29-ig.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A héten a tűzenergiákkal szövetkezhetsz. Kapcsolataidat, kapcsolódásaidat éleszd, a szeretet rezgésére emeld: békülj, bocsáss meg. Szelektáld az ismerőseidet, aki már nem tartozik hozzád, azt engedd el. Kezeld helyén a helyzetet – gondolkozz mielőtt döntenél. Ha kicsit befelé figyelsz remek meglátásaid lehetnek.

A Főpap V.
A Nap már a Nyilas jegyében – a csodavárás időszakába léptünk – a hét végén már adventi időbe. A vénuszi skorpiós időben az érzelmi hullámzás nem valószerűtlen, a Nyilasban járó Nap nagy lendület ad  hivatalos ügyeidet is rendezheted – motivál, és inspirál – tedd a legjobbat. (Ha döntésképtelen lennél tarot opciókkal segíthetek, hogy a legjobb választást tedd meg.)
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A növényápolás, a vízparti séta a legjobb időtöltést lehet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Ha menüről van szó, a rántott gomba kitűnő választás lehet. Azért a zöld salátákról se feledkezzetek meg.  A kertészeti munkáknál locsolni, füvet nyírni remek időben vagy – gyümölcseltevésre viszont nem lesz  jó az alkalom. Hétfőn hajat vágatni nem jó gondolat, mert korpásodáshoz és csomós hajhulláshoz vezethet, de kozmetikára, bőrápolásra remek alkalmat ad a nap energetikája. A Bika, a Rák, a Szűz, és a Bak napjegyeknek szerencséje lehet – legyetek figyelmesek, és hozzátok ki mindenből a legjobbat. (A Hold a Halak jegyében lesz jelen hétfőn, kedden a Kos jegyébe lép át. )

A Válaszutak VI.
November 27én Vénusz-Uránusz szembenállás – hirtelen, gyors változások, erőpróbáló hatások – erős kihívás is jöhet, készülj fel, a váratlanra! Önelemezésre, önfejlesztésre, de párkapcsolat gyógyítására is remek időben vagy – a harmonizálásra törekedj – beszélgess, kommunikálj, változtass amin lehet, tedd jobbá a kapcsolati részedet. Törekedj a kompromisszumra, a párkapcsolat mindig tükör – megmutatja minden változtass – hangolódj a szerelemre. Marsikus erőkkel tüzes, heves energiák érkezhetnek – növőholdba érkezünk el. Csak lassabban, pontosabban, figyelmesebben és okosabban – a hamarkodással ronthatsz. Vitatkozó kedvedet hagyd el – légy figyelmesebb a társaiddal, kedveseddel – a kompromisszumképes, pozitív harmonizáló lehetőségeket keresd. Vigyázat, a heves   veszekedés szakításhoz is vezethet – jól gondold végig mit cselekszel. (Kapcsolati tanácsadással bátran kereshettek – szerelmi kötés helyett (feketemágia ezt ne tedd!) – fehér mágiás angyali összerezegtető párkapcsolati áldással segíthetek!)
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A testedzés kellemes kikapcsolódás lehet, de ügyintézésre is jó energiák lesznek. A  legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Most a tojásos ételeket részesítheted előnyben. A finom-ízletes teákat se hagyd el.  A kertészeti munkáknál kedden locsolni, füvet nyírni hasznos, érdemes – csütörtökön ültetni, gyümölcsöt eltenni. Szerda, csütörtök, péntek hajmosásnak kedvez, de a péntek a hajfestésnek is kedvez, sikeresebb lesz a színhatás. Kozmetikára, masszázsra kedvező az alkalom. Fogorvoshoz pénteken inkább ne menj – ha elhalaszthatod inkább azt tedd. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas, és a Vízöntő napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – most nagyobb lendülettel legyetek! (A Hold Keddtől a Kos jegyében lesz, majd pénteken a Bikába lép át. )

A Diadalszekér VII.
November 29-én a Neptunusz direktbe vált – erősebbé válnak intenzív megérzéseid, megsejtéseid – és lesz akinél zavarossá válhat a valóság, így döntési nehézségbe is ütközhet. Egyébiránt pedig üzleti, anyagi téren pozitív, reményteljes változások, szerencsés lehetőségek találhatnak meg – légy résen. Öltözködjetek rétegesen a növőholdban – a sál-sapka nagykabát már előkerülhet – az őszies ruhatárnak már lejárt az ideje. Különösen a torok-mandula, a nyak és a fül ami védve legyen a hideg ellen – megfázásos időszak jön el! (Immunrendszer erősítő energetikai kezelésekkel kereshettek – energiaszint emelés a legjobb módszer, ami a pszichikai-érzelmi támadások ellen is magas fokon védelmezhet.)
A hét vége föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legjobb időtöltést lehet a rendezkedés-takarítás, szelektálás – ajándékozd el, ami még jó, de már nem kell neked. A  legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. Lehet, hogy most az olajos magvakat részesítheted előnyben, a legjobb csemegének. Mindig olyat egyél, amit megkívánsz, ha teheted, mert arra van szüksége a szervezetednek. A  kertészeti munkáknál péntek-szombat-vasárnap gyümölcseltevésre kitűnő idő van. Hajfestésnek a szombat, vasárnap kedvez, a kozmetikusod, a masszőröd is bátran felkeresheted – a fogorvosi vizitet hagyd el. A Rák, a Szűz, a Bak és Halak napjegyeknek kedvező napjai lesznek – alakítsátok ki a pozitív lehetőségeket. (A Hold Bikában jár, vasárnap a levegős Ikrek jegyébe lép át.)

A lapokat a Kazanlár-féle misztikus-mágikus tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztánhallotam’.

Vasárnap belépünk a karácsonyi ünnepökörbe – Advent első napja lesz! Hétfőn, Szent András napján  az Ikrek telehold érkezik meg,  innentől  egy új teremtő kör indul meg. Hozd egyensúlyba magad a tudat-lélek-test szellemében. Ha szükségét érzed, idézd és kérd Mihály arkangyal segítségét a nehéz időkben.

Ha tanácsra van szükséged, várlak sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, (rontásvizsgálatot is kérhetsz) útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív megoldásokkal megáldott hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyílvános a világhálón:
http://asajah.hu