Önmagad középpontjában maradj!

H  E  T  I      T  A  R  O  T !
Május 31-től június 6-ig.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’: Aktív rezgések hatnak a hét elejében – kapcsolat harmonizálásra, párkapcsolat gyógyításra remek időt ad a hét energetikája.

A Bolond XX.
Marsikus lendületes energiákkal indul a hét. A lélekemelő rezgésekkel sorsodat teremtheted – figyelmedet a közeli jövő terveinket szentelheted.
A jelenlévő jupiteri energiák által bölcs meglátásaink lehetnek feladatainkat illetően. Sorselemzésre is kitűnő nap – szeretettel várlak, tarot opciókkal segíthetek, ha elakadnál életutadon.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a hegyvidéki séta, szabadtéri program kikapcsolódásnak. Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  A párolt-grillezett zöldség remek vitaminforrás – akár könnyű vacsi is lehet. Kozmetikára, bőrápolásra jó a hét eleje energiája – hajat vágatni most nem érdemes,  A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyekre kedvező lehet a eleje – teremteni lehet.  (A Hold a Vízöntő jegyében jár, június 1-én, kedden lép át a vizes Halak jegyébe.)

A Pápanő II.
Június 2-án, szerdán a Vénusz a Rákba lép.
http://asajah.hu/a-venusz-a-rakba-lep/
Tisztításra kedvező nap a kedd, de át-beszélni, megbeszélni is jó az idő a félreértéseket a jupiteri-hold rezgésében. Profetikus álmokkal üzennek az égiek – az álomnaplót részletesen vezesd, így később könnyebben fejtheted meg. Energetikai szint emeléssel szeretettel várlak – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Nagyszerű időtöltést lehet mindenféle zenei program, a tánc.  Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert.  A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  Fogyasszatok minél több lédús gyümölcsöt – ízletes az alma, körte – ki mit szeret, azt vegye. Hajvágásnak nem kedvez a hét közepe, de a kozmetikusodat bátran felkeresheted. A Bika, a Rák, a Skorpió és a Bak napjegyekre kedvező lehet a közepének energiája – vegyétek észre  a jó lehetőségeket. (A Hold a Halak jegyében jár, június 3-án, csütörtök lép át a tüzes Kos jegyébe.)

A Császár IV.
Elakadt ügyek megoldását segítheti a Nap-Szaturnusz kapcsolata. Kapcsolat harmonizálásra a legjobb nap a péntek. A Mars-Plútó a Neptunusz -Merkúrral a mély lelki beszélgetéseknek, és a meditációnak is kedvez. A vasárnap a jövőtervezésre ad jó alkalmat – szeretteinkkel minőségi időt tölthetünk. Kapcsolati tanácsadással kereshettek – tisztítás, oldás, elengedés.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Kellemes program lehet a kerti munka, lomtalanítás, vagy a testedzés. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a  koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.
Igyatok minél több folyadékot – vizet, ásványvizet, zöld teát, bio gyümölcsleveket. Bőrápolásra kozmetikára jó idők járnak, hajat mosni pénteken-szombaton jókor lehet, de a hajvágást ne reckirozd meg. Fogorvosi vizitre a vasárnapi nap kedvezőtlen lesz. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyekre kedvező lehet a hétvége – legyetek figyelmesek. (A Hold a Kos jegyében jár, június 6-án, vasárnap lép át a földies Bika jegyébe.)


A Bak-Plútóval szemben álló Rák-Marssal feszült energiákat hozhat – amely ingerlékenységet, veszekedős hangulatot generálhat. -a mely az alacsony tudatszinten élőkre leginkább hathat. Légy önmagad középpontjában, hangold fel magad a pozitív életérzésre. Zadkiel segít a tisztításban. A retrográd Merkúr kommunikációs nehézségeket, félreértések jelöl. Sokszor akadályoztatott az információ áramlás és az ügyek intézése. Közlekedésben, szállításban, szállítmányozásban, kereskedelmi ügyletekben elakadások lehetnek. Kerüld a negatív helyzetet teremtő, rendezetlen dolgokat. Koncentrálj a terveidre, és a feladataidra. Hozd magad harmóniába – törekedj a rendteremtésre. Keresd a pozitív emberek társaságát, gyógyítsd magad a természet erejével.


Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is.

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu