Őrizd meg a szerelmet – sorslépések a hétvégében!

Február 6-án, szombaton a Vénusz bolygó együtt áll a Szaturnusszal a Vízöntő jelében. Felerősödik a szabadságvágy: szabadíts fel magad az alól ami elnyom, ami blokkol. 

Ezen állás alatt a párkapcsolatok kerülhetnek döntéshelyzetbe. Tedd fel magadnak a kérdést: „Szereted-e magad a jelenlegi kapcsolatodban?”
Viták, veszekedések várhatóak párkapcsolati ügyekben. Ha tudatos vagy nem engedsz  a vitatkozó kedvednek – beszéld meg szeretteiddel a problémákat,  határozd el, hogy figyelsz rájuk, és megoldjátok közösen az élet-sors hozta feladatot.
Mérlegeld a kapcsolatodat – és engedd el a régi mintákból adódó konfliktusokat. A szívedben levő szeretettel közeledj önmagadhoz, és párodhoz.  A fel nem vállalt kapcsolatok most elhalványodhatnak, a szerelmet-szeretetet rejtők összekovácsolódva beteljesednek.
Ha gondban vagy szívügyekben őrangyal inkorponálással emeld az önbecsülésed – imagináld Chamuel, és Haniel arkangyal energiáját, hogy harmonizálhasd a szerelmi életed.
Gyógyításra, energetikai tisztításra, és tisztítókúra elkezdésének is jó ideje van. Kezd el méregteleníti magad: engedd el az irigységet, a haragod, a dühöd , a féltékenységet és a félelmeidet.

 

528 Hz. a Szeretet frekvenciája. Ezen frekvencia hallgatásával, a szeretet és a szerelem rezgéseire tudsz hangolódni. Segíti a belső átalakulásodat, a szeretet általi teremtés és csodák katalizátora.
639 Hz. a Kapcsolódás frekvenciája. Ezen frekvencia hallgatásával, könnyebben tudod kezelni az emberi kapcsolataidat. Az összekapcsolódás frekvenciája, párkapcsolati szint rendezésére, a belső női és férfi pólus kiegyensúlyozására és a két agyfélteke összehangolására egyaránt alkalmas.


Párkapcsolati dolgokban – oldás, blokkoldás, kapcsolat harmonizálással, szerelmi jóslás, kapcsolat elengedéssel, kapcsolati rontáslevétellel várom a spirituális úton járó, ezoterikus Hölgyeket. Kereshetsz bátran személyesen, vagy kamerás skypoen, messengeren – hétvégén is elérhető vagyok. Készülj örömben a Valentin napi harmóniára, szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu