Örömvasárnap

Ékezik Advent harmadik angyala

Advent harmadik vasárnapjának angyala Gábriel arkangyal. Gábriel közvetítő Ember és Isten között. Lebontja a zaklatottság negatív energiáit, inspirál, és védelmez. Örömet hoz a bánat idején, reményt a depresszió idején. Segít, hogy felismerd az életcélodat, a megújulás, a feltámadás, a kiegyensúlyozottság és a tisztaság szolgálatában áll. Kristálykövei: az achát, a hegyikristály, azurit, citrin, és a zafír. Használd ezeket a kristályokat a bal kezedben, ha imaginálni szeretnéd őt. Az arkangyal ereje a napfonat csakrát harmonizálja.
https://asajah.hu/erkezik-advent-harmadik-angyala-2/

Próbáljuk meg érzéseinket szavakba önteni, akár hangosan kimondani – csodálatos érzés! – mintha szárnyalna a lelkünk. A legjobb dolog, amit tehetünk, ha megtapasztaljuk azt az energiát, ami a lelkünk legmélyén a szeretet rezgésével tölti ki a szívünket. Mert szívünk valamennyi odaadó érzése, lelki szépségünk mennyei kisugárzása.
Ezen a vasárnapon meggyújthatjuk szeretteink körében Advent harmadik gyertyáját. Kívánom, hogy a béke, a boldogság és a szeret érzése töltse el minden Igaz Ember szívét. Áldott Adventet! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu