A téli napforduló hetében!

H  e  t  i    t  a  r  o  t
december 18-tól december 24-ig.

A Nap-Merkúr-Jupiter-Vénusz-Uránusz energiák töltik be a teret – a lélekhangolásnak kedvező időszak ez. Hétvégén Szenteste ünnepelhetünk.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Pápa V. – Jövőtervezésben,
A hét eleje a nagy beszélgetéseknek kedvez. A merkúri-jupiteri rezgésekben a célkitűzések jó ideje lehet. Tarot-opciókkal érdemes belenézni a jövőbe – milyen lehetőséget rejt 2024 neked, egyeztetéssel kereshetsz. A két ünnep között is vállalok foglalkozást.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Remek program lehet a zenehallgatás – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. Legkönnyebben felszívódó tápanyag cukor és a szénhidrát lesz.  Regeneráló-erősítő masszázsra, bőrápolásra, kozmetikára kiváló időben lehetsz, a hajvágást inkább halaszd el, mert korpa-és csomóshaj kialakulásához vezethet. A Bika, a Rák, a Skorpió és a Bak napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek a hétvégében – hacsak nincsenek büntiben.  (A Hold a Halak jegyében jegyében jár, december 19-án, kedden 23:46-kor lép át a Kos tűz jegyébe.)


A Nap XIX. – Fényben-örömben-boldogságban.
Kapcsolat-hangolásra, békülésre, megbocsátásra mágikus energiák hatnak az adventi időtérben. Családi ügyekben is érdemes most rendet tenni, át- és megbeszélni a függőben lévő dolgokat. Egymást segítve, együtt-rezegve nosztalgiázni és jövőt tervezni legjobb dolog. Oldással, békülést segítő angyalozással várom a hölgyeket szeretettel.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Kitűnő időtöltést lehet a testedzés – hasznos a lomtalanítás, hivatalos ügyeidet is remekül intézheted. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Hajmosásra, kozmetikára remek időben lehetsz, a masszőrödet is bátran felkeresheted, a hajvágásra nem a legjobb az alkalom. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyeknek kedvező lehet a hét közepe – vegyétek észre a jó lehetőségeket!  (A Hold a Kos jegyében jegyében jár, december 22-án, pénteken 3:50-kor lép át a Bika föld jegyébe.)


A Mágus I. – Tudatos pozitív gondolkodás – kreatív cselekvés.
A Téli Napforduló, a csillagászati tél kezdete idén december 22-én pénteken 03.28 perckor lesz – érdemes rákészülni a varázslatos lencse-mágiára! Fogantatásra is kedveznek a hétvégi energiák a szaturnuszi időtérben – ha családot szeretnétek – most tehetek érte. Lélekwelnesre: lélektárs bevonzó mágiákra szeretettel várom a Hölgyeket.
A hétvége föld elem minőségben lesz.
Az ünnepi készülődéshez szeretet-energiák járnak – kedvező lehetőség lesz a vendégvárásra. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Bőrápolásra, kozmetikára, regeneráló erősítő masszázsra, hajmosásra, hajfestésre kedvező lesz a hétvégének energetikai tere – kedvezőtlen viszont a fogorvosi vizitre. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek figyelmesek!  (A Hold a Bika jegyében jegyében jár, december 24-én, vasárnap 9:15-kor lép át az Ikrek levegő jegyébe.)

Kívánom, hogy: Meghittségben, erőben, egészségben, örömben, elfogadásban, megértésben és szeretetben töltsétek el szeretteitek körében, a Szentestét! Immár Advent negyedik gyertyáját gyújthatjuk meg az advent koszorúnkon.


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu