Őszi Nap-éj egyenlőség

Kezdődik a csillagászati ősz!

Szeptember 23-án 03.05-kor a Nap a Mérleg jegyébe lép át. Ezzel hivatalosan is elkezdődik az ősz.
A fordulati nap az új kezdetek lehetőségét hozza el – ilyenkor szoktuk az áldásos lencsemágia szertartást elvégezni.
Sorsfordulati döntésekben,  teremtő mágiákkal kereshetsz bátran – energetikai tisztítás, felöltés, energetikai szint emelés grátisz.

Lencsemágia a bőségért, a biztonságért, és az egészségért.

Ez a mágia nem egyszerű étkezés, hanem egy misztikus ősi varázslat. Végezzétek a szertartást relaxált állapotban, lecsendesedve – ha szeretteiteket is meghívjátok a varázslat ereje megsokszorozódik, a közös erő nagyobb siker.
Készítsétek el a lencsefőzeléket szeptember 23-án, hús nélkül, ízletesen. Főzés közben hangolódjatok a misztikus energiákra, és gondoljatok arra, hogy a most készülő étel anyagi biztonságot, bőséget, az új kezdetek lehetőségét és fényt visz majd az életetekbe. Gyújthattok gyertyát, hallgathattok meditációs zenét, békés-örömben varázsoljatok.
A lencséből a nap-éj egyenlőség napján, majd az azt követő két napon is fogyasszatok pontosan hét kanálnyit.

Lencsemágia szertartás:

Az első napon (szeptember 23-án, pénteken) gyújtsatok gyertyát, merjetek ki hét kanálnyi lencsét, s miközben elfogyasztjátok, csakis arra gondoljatok, hogy ételetek anyagi biztonságot, bőséget, és új kezdeteket ad nektek az anyag szintjén.

A második napon (szeptember 24-én, szombaton) ugyanabban az időpontban, mint előző napon, megint gyújtsatok gyertyát, ismét merjétek ki tányérotokba a hét kanálnyi lencsét, s elfogyasztása közben csakis arra gondoljatok, hogy ételetek fényt, és új kezdeteket ad életetek lelki szintjeinek.

A harmadik napon (szeptember 25-én, vasárnap) szintén ugyanabban az időpontban, mint az előző két napon, újra gyújtsatok gyertyát az étkezés előtt, és miközben megeszitek a hét kanálnyi lencsét, csak arra gondoljatok, hogy ez az étel biztonságot, bőséget, és fényt ad nektek életetek szellemi szintjeire. A gyertyát a szertartás végén gyertyakoppintóval oltsd el, semmiképp se fújd el!
Az idei lencsemágia különlegessége,hogy az utolsó varázsnap újhold napjára esik.

Jóllétben, bőségben, biztonságban és új kezdetekben gazdag varázslatos őszt kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu