Pecsétviasz – szellemtevékenységek.

Szellemtevékenységek – avagy mikor érdemes lakástér-tisztító beavatást  kérni?!

Bizonyos jelek aktív szellemtevékenységre utalhatnak. Pld. erős hidegérzet, kellemetlen szagok, fuvallatok, különös fények, zajok, az elektronikus problémák sürűsödése (pld. tévé kapcsolgat másik adóra)  – de hányszor kerestek meg már ezzel… Ha furcsa érzésed van, mintha nem lennél egyedül,  igen aktív és bizarr álomtevékenységet észlelsz, a háziállatok a védekező-ill. ideges  visszajelzései, a készített képen, fotón látható kivehető alakzatok igen erős jelek.  Akár ezek a lények meg is érinthetnek, lenyomatokat hagyhatnak a fizikai testen…. Egyre több alkalommal látok, tapasztalok ilyet.

Egy helyszínen a megérkezésem után (ez egy wellnes üzlet volt – megjegyzem csupán) a pultban elhelyezett gyertyákat kezdték el sorban ledobálni a földe, a vendégek nagy ijedelmére… Egy másik alkalommal – vidéki kiszállásnál – egy öreg hölgy kísértett a fürdőszobai tükörben, míg máshol egy egész szellemcsaládot találtam a ház utolsó szobájában berendezett dolgozóban. Volt olyan, akit megszálltak az ott rekedt lelkek, és bizony igen furcsán kezdett el viselkedni, új szokásai lettek. Szinte rá sem lehetett ismerni… Nem a saját életét élte – zombiként valaki másét tette. A visszatérő kísértetek lebegnek, jóval a föld felett, a bolyongó itt rekedtek gondolattal közlekednek… villanásnyi jelenések kísérik őket.
A legutóbbi esetemnél a ház ura, jobb kezének ujjain a reggeli ébredéskor gyertyaviasznyomokat talált. Olyat mintha belemártották volna a kezét egy pecsétbe – pedig el sem hagyta a szobáját! – egy szerződést írattak vele alá…hadd ne meséljem!

Ezek a lények sok mindent elkövetnek, hogy felhívják magukra a figyelmet…Vagy kommunikálnak akarnak, vagy pedig szeretnének a Fény hazába menni, átjárót keresnek..
Ha ilyesmiket tapasztalsz keress meg. itt már nem lehet szépen kommunikálni – megkérni őket, hogy menjenek el. Komoly, nagy energiákkal tisztítást kell csinálni. Démonoknak, szellemeknek nincs a lakásodban helye – pláne démonizált, visszajáró kísérteteknek! Minél előbb szabadulj meg tőlük, mert életenergiát vonnak el tőled…ha megszállnak, vagy letelepednek – rossz, negatív, lehúzó dolgokat vonzanak hozzád – áldatlan helyzetet. A beavatást, tisztítás  – szellemelengedést egy speciális technikával, fehér mágiával végzem – nagyon hatásos, sosem kellett megismételni! A tiszta tér, nagy megnyugvást ígér!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum,
energiagyógyász – angyalterapeuta
Kapcsolatfelvétel: 20 278 26 12

https://asajah.hu/gondolatok/kisertet-energiak-szellemlevetel.php
https://asajah.hu/gondolatok/szellemek-marpedig-vannak.php