Rózsaszín hold a Skorpióban

Szuper Telihold a Skorpióban

Április 27-én, 05 óra 32 perckor a Skorpió teliholdat üdvözölhetjük. Most még az általánosnál is intenzívebb energiákkal érkezik a telihold. A Skorpió a mély átalakulást képviseli, a Bika pedig a harmóniát, és a birtoklást testesíti meg. A Skorpió bolygója a Plútó, amely ugyanezen a napon hátrálásba kezd egészen október 6-ig.  Regenerálódásra, nagytakarításra extra időt ad ez ez állás. Ebben az időszakban még jobban felerősödnek az általa képviselt tartalmak, visszahozhat életünkbe régebbi, meg nem oldott helyzeteket, kapcsolatokat is.
A Plútó angyala Azrael arkangyal. Az átalakulást, a megújulást jelképezi. A lélektan, a kutatás és az újjászületés bolygója – imagináld őt, ha elakadnál sorsügyeidben.
Az ezoterikus hagyomány úgy tartja,  hogy még az indiánok nevezték el az áprilisi teliholdat rózsaszín holdnak, mert ekkor kezdtek el  nyílni a tavaszi virágok.
Egyébként meg érdemes álmaidat lejegyezned, fontos üzenetet kaphatsz égi segítőidtől.
Kristályköveidet, ásványékszereidet, tarot kártyádat most tisztíthatod-feltöltheted a telihold magas rezgésében.

Elengedéshez és tértisztításhoz is remek időben vagy. Van amikor nem a kapcsolatot kell elengedni, hanem a rögeszmés kötődést, az elértéktelenedett életritmust, a túlzott ragaszkodást, a helytelen végtelen birtoklás.
Ébredj rá mi tesz téged szabaddá – mit rejt az Univerzum számodra, hol találod meg az igazi helyed a világban. Hogyan tudsz magasabb szinten újjászületni, és megvalósítani az álmaidat. Gyökeres változásokat hozhatsz egy-egy jól elindított gondolattal.
A telihold napján Kahetél őrangyal fog tartózkodni a Szeráfok karából, Metatron arkangyal csapatából. „Kahetél őrangyal kérlek tápláld belém a lelkesültséget, amely az akadályok leküzdésében nem ismer lehetetlent. Add, hogy ez a lelkesültség legyen a legerősebb bennem, hogy ledöntsem a korlátokat, hogy legyőzzem az akadályokat. Hálás szívvel köszönöm, szeretlek téged, ámen.”
Energetikai Oldással, blokkoldással, elengedéssel kapcsolatos témákban segítő terápiákkal szeretettel várom a spirituális Hölgyeket!
A Bika, a Skorpió, az Oroszlán és a Vízöntő napjegyűek ma különösen ingerlékeny kedvükben lehetnek – oldjátok a feszültséget.
Légy ma toleráns, engedékeny, és kompromisszumképes. A közlekedésben is légy figyelmes, balesetveszélyes nap lehet. Szeretettel légy jelen az életedben! Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajahMessengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu