Sokaknak szerelmetes időszak jöhet!

Július 2. kedd, Rák Újhold köszönt be ránk.

Nemcsak Újhold lesz ezen a napon, de teljes napfogyatkozás is, a Mars pedig az Oroszlánba lép. Így hát ezért is szenvedélyes energiák hatnak  – van, akit ez kissé össze is zavarhat. Légy lelkes és a pozitív tetterőd vezéreljen. Élj harmóniával a világgal, és önmagaddal, a  vitákat messzire kerüld el!

Az Újhold az újrakezdés, a változás energiáit hívja életre, azon a területen, ahol éppen tartózkodik. Amikor az Újhold a Rák jegyében van, akkor a család, az összetartozás, az intimitás, az elkötelezettség témáin kell dolgoznunk.A Rák jegyében a Hold otthon érzi magát.
Új hét indult és egyben egy új hónapot is üdvözölhetünk. A Rák jegye vizes minőségben van, érzelmes, érzelgős aspektusban. A vese a második szív – ezért nemcsak ezen a napon, de másnapokon is érdemes sok vizet, folyadékot fogyasztani, hogy tisztuljon minden negatív belőled. Méregtelenítés elkezdésének is jó ideje van  – tisztító böjti időszakba foghatsz. Most a Nap és a Hold is együtt fog állni. Az ösztönöd és az intuíciód elég jól vezérelhet.  A  tarot lapok közül erre az időre A Császárnő III. nagy árkunám lapját húztam.  A fejlődés folyamatosan jelen van. Megszületni készül az új. A szépség és a szeretet áradása. Terveid kifejlődnek és megvalósulnak. Erős vágyunk lehet az új dolgok elkezdésére, és régi terveink megvalósítására is – de akár már újhold előtti napokban is érezheted ezt a késztetést! Különösen azokra hat ez az erő, akinek Rák a Napja, vagy az aszcendense, illetve az a jegy, ahol a képletében a Holdja áll.
Igen intenzív energiák hatnak – most kimutathatod érzelmeid, szerelmi vallomásoknak is kedvező lehetőségek vannak. Lehet békülni, megbocsátani, aktivizálni a találkozásokat, a randikat. Az egyéjszakás légyottok nem kapnak valami nagy energiát a későbbiekben… ezzel vigyázz! Lelki társ és komoly kapcsolati lehetőség is felbukkanhat – kinek, kinek olyan, amilyenre megérett. Mivel a Rák jegyéhez tartozik a lakás, lakhatás, költözés, az otthon teremtés, az  anyagi javak és a család – így ezzel kapcsolatosan is változás lehet.
Figyelem ez is egy amolyan ‘termékenységi’ nap lesz – lehet aktívkodni azoknak a pároknak, akik babát szeretnének! És egyébként meg, amibe ezen a napon  nagy hittel fogunk, az remekbe sikeredhet.  Érdemes most átbeszélni az elrontott, félresikerült dolgokat szeretteiddel is.
Az Időkapuban Nelsaél őrangyal fog állni, szaturnuszi energiáival – a Királyi székek karából, Binaél arkangyal csapatából.  Misztikus  tisztító energiájával segítségedre lehet, hogy egy új csodás szakaszt nyithass életedbe. Idézése komoly rontó energiákat emelhet le.
Most mindent a szeretet irányít, azok a vágyak fognak manifesztálódni, amit a lelkedben régen dédelgetsz már! Tedd fel magadnak a kérdést ha úgy érzed, hogy magányos vagy, mi az oka annak, hogy boldogtalan vagy? Miért nem engeded meg magadnak az örömöt és a boldogságot, miért bünteted magad? Milyen blokk gátol abban, hogy szeresd magad?
Mindenképpen kerüld az energiavámpírokat, a magukat sajnáltató, megrekedt embereket – vigyázz ne használjanak szemetesládának.
Nagy döntéseket lehet hozni a következő napokban.  Mielőtt cselekednél gondold jól végig a dolgokat.
Sok életterületen lehet változás – mindenkinek hozhat valami csodát ez az újholdas állás!
Van akinél az Újhold napja inaktív – és csak a következő napokban hoznak majd változást. Van akinek már előtte is elindul valami más, és van akinek maga az újhold napja ad gyökeres átalakulást.
Most légy teremtő, varázsold át a sorsodat. Ha teremted az életed történnek veled csodák. Ha csak állsz és várod, hogy majd a sors hozzon valami megoldást, az csak csalóka ábránd lehet csupán. Vedd kezedbe az életedet, figyelj oda mit gondolsz, mit mondasz és mit teszel – a cselekvő energiáiddal vonzol eseményeket, és alakítasz lehetőségeket. Tisztítsd ki a szívcsakrádat a nehéz energiáktól – hogy beleférjen a boldogság!
Újhold varázslattal – szerelmi mágiákkal, kapcsolatot harmonizáló energiákkal, szerelmi kötés levételével is –
akár személyesen, vagy messengeren, skypeon is kereshetsz!
Ha pozitív vagy igen szerencsés új fordulat jöhet az Életedbe – légy nyitott, és befogadó a helyzetekre!

Szeretettel várom tanácsadásaimra a spirituális úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Általános jóslás- Szerelmi jóslás
Spirituális terápiák – Angyal mágiák
Szerelembevonzás – szerelem harmonizálás már működő kapcsolatokban
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus területeim, amiben kereshetsz:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php