Új hét, új hónap!

H E T I    T A R O T 
Július 1-től július 7-ig.

Újholdas hetünk lesz!
Szenvedélyes, érzelmes hétre számíthatunk. Sorsfordulatok is jöhetnek – ebben átalakító energiák is segítenek.

A hét eleje víz minőségben lesz.
A Császárnő III.
Kedden a Rák Újholdat üdvözölhetjük majd! És ugyanezen a napon az Oroszlán belép a Mars jegyében. Szerdán, július 3-án pedig a Vénusz a Rákba lép át. https://asajah.hu/ezovilag/sokaknak-szerelmetes-idoszak-johet.php
Lassacskán harmóniába kerülhetünk – párkapcsolati dolgainkban is. Ne várd, csináld! Radikális nagy változások is jöhetnek – az időtér energiája hatalmas változásokat generálhat – ha engeded.
Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. Igyatok sokat, és egyetek sok mézédes dinnyét, ha szeretitek. Jó választás lehet mindenféle vizi program, a kertészkedés és családi, baráti találkozó. Szerencsés napok jönnek a Rák, Szűz, Bak és Halak napjegyekre. (A Hold a Rák jegyében fog állni.)

A hét közepe tűz minőségben lesz.
Az Ördög XVI.
Július 4-én a Nap Bak szembenállás segíthet neked abban, hogy a hozzád már nem tartozó, lehúzó energiáktól megszabadulhass. Gondold végig a kapcsolódásaidat és ami negatívba visz engedd el. A meglevő jól működő családi, barát kapcsolataidban a harmóniára törekedj, a szeretet erejével cselekedj. Van ahol régi barát kerülhet elő, vagy pedig egy elveszettnek hitt szeretteid tűnik elő.
Pénteken a Halak a Neptunuszban hátrál – ez a mélyebb kapcsolódások ideje is lehet. Érzelmes időszakban lehetsz – de sértődékenység is állhat fenn. Szavaiddal teremtesz – vigyázz arra hogyan kommunikálod ezt. Sunyi-alattomos emberek is feltűnhet a régmúltból, lezáratlan helyzetekből. Gonoszkodó tervekkel, tisztátalan szándékkal fellépve ellened – ne hagyd magad kompromittálni.  Őrangyali és angyali védelmet használj – a ‘tükörlabda’ jó lehet. Ne vedd szívedre a dolgokat – csak az bánt, aki nyomorultul érzi magát. Lépj túl a helyzeten – fényed magasan világít. Vedd körbe magad kedves, jó emberekkel, szeretteiddel lenni is jó dolog. Erőt adó fényoszlop!
Nem ajánlatos műteni a gerincet, az eret és a szívet. A nyers saláták most nagy energiát adnak. Az időtér a társasági programoknak, túráknak,kirándulás, utazásnak kedvez. A hét közepének energiája a Mérleg, Nyilas, Kos és az Ikrek napjegyekre hat majd pozitív aspektusban.  (A Hold az Oroszlán jegyében fog járni.)

A hét vége föld minőségben lesz.
A Császár IV.
A helyzeted ura leszel. Mindenben döntésképesen, erős akarattal rendelkezel. A plútói energiákban teremts olyat, ami számodra a legjobb lehet. A fenti világgal együttműködve ‘angyalozni’ is remek alkalom. Váratlan anyagi gyarapodást is jöhet, de akár egy új szerelem is érkezhet. Segítséget kaphatsz valamiben, amiben már régóta elakadtál. De egy kellemes meghívás is jöhet. Lehet töltődni, és ellazulni – ki hogyan szeret.
Nem ajánlatos lesz műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. Fogyasszatok sok lédús gyümölcsöt, olyat aminek szezonja van. Kerti programoknak – grillsütés, kertészkedés, pihentető meditációknak kedvező lehetősége lesz majd.
A Bak, Bika, Rák és Skorpió napjegyeknek hoz jó lehetőségeket a hétvége energiája. (A Hold a Szűz jegyében lesz jelen.)


Ha döntésképtelen vagy, Uriel Arkangyal és Mihály Arkangyal vezet – kérheted őket, ha nehéz helyzetben vagy, és semmise sikerülne. Ha lecsendesedve imaginálsz, meg is hallgatod a jó tanácsot, amit számodra közvetít a szellemvilág. Segítő fénymunkások is jöhetnek, de elérkezhet életedben egy még jobb megoldás. Figyelj a jelekre, és te is rendezetten cselekedj, hogy szövetségben az égiekkel jó sorod megszerezd. Önbizalom erősítéssel, félelemoldással – terápiás lehetőségekkel kereshetsz. Mindig a célodra fókuszálj, és ne hagyd magad manipulálni, és eltéríteni se. Pozitív terveidet az Ég mindig támogatja- ne  feledd, az Angyalok Veled!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”. A fenti egy általános jóslás – személyre szabott jóslás – egyéni tanácsadáson kérhető.
Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php