Sors – életút – szabad akarat – karma

Karmacsírák – sorsformálás.

„ Sorsszerűséget mindig lehet találni, ha az ember akar. Ha akar, az csak azért van, mert igen szeretné értelmét látni a dolgoknak. Beleszédül abba az űrbe, amikor semmi, de semmi értelme nincs az egésznek, vak, süket és értelmetlen a világ. Minden másképp néz ki, ha találunk neki értelmet. ” – Lángh Júlia

A Sors – az egy előre meghatározott események sora. Avagy, aminek meg kell történnie, az meg is fog történni.
Az Életút – amit lehetséges élettervként megírtunk önmagunknak, hogy lelki fejlődésünket segítse.
A Szabad akarat –  az, amivel felülírhatod a megírt sorsodat. Hogy bölcs dolog-e ez, az egy másik kérdés… De küzdhetsz is a sorsod ellen, és élhetsz akár önsorsrontásban is…
A Karma az az intelligencia, amely minden szándékunkat visszajelzi számunkra, hogy tanulhassunk belőle.


Ha nem tanulsz és nem fejlődsz akkor az élet keményen, szaturnuszi energiákkal visszajelez – sorstanító helyzetekkel! A tudatos ember nem küzd a sors ellen. Használja a szabad akaratot, és megvalósítja a küldetését. Tanul a karma üzeneteiből és követi az életútját. A nevünkben rejlő karmaszám megmutatja, hogy jelenlegi életünkben hol kell fejlődnünk. A fejlődést gyakran segítik az akadályok, hiszen több erőfeszítésre van szükség a sikerre, mint más területeken.
Az auránkban benne vannak, léteznek a sors, karma csirák is, amelyek adott helyzetben, megfelelő helyen és időben, a megfelelő emberrel találkozván eseménnyé alakulnak. A sorsformálás része, hogy aurádat időről időre meg kell tisztítani a múlt lenyomataitól. Ha ezt rendszeresen megteszed egyre jobban tudsz majd oldani, feloldani és elengedni. Ebben energetikai tisztító terápiával segíthetek.
A Sorselemzés lehetőséget ad arra, hogy jobban átlásd a sorsodat. Szeretettel várom angyalos stúdiómba, az ezoterikus Hölgyeket sorselemző konzultációimra.  Kamarás messengeren és skypeon is elérhető vagyok. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó- life coach
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
tarot mester-jós
energiagyógyász–angyalterapeuta
Budapest-Örs vezér tere, Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is, előre egyeztetéssel!

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu