Sorsbolygónk retrográdba fordul

A Szaturnusz a nagy tanítónk hátráló mozgásba kezd a Vízöntőben, május 23-ától és október 11-ig.

Fordulóponthoz érkezünk…ezért előtte extra időt kapunk az átértékeléshez, hogy felismerjük, és beismerjük a problémákat, mielőtt továbblépnénk!
A Szaturnusz magasabb szintje, a kitartás, a fegyelem, a lassú de biztos haladás, a sorsuralás, az önállóság, amikor alulról építkezve hozzuk létre birodalmunkat, királyságunkat, eredményeinket. Korlátokat akkor hoz, ha alacsony megélési módját működtetjük, tehát a félelmeinket, belső korlátokat, gátjainkat éljük meg.


A mostani időszak alatt eljött a karmarendezés ideje.
Az elrontott ügyek helyretétele, a rossz döntések kiigazítása, a meg nem oldott helyzetek, emberek kerülnek ismét elő az életedben, arra inspirálva ezzel,  hogy tedd rendbe a dolgokat. most a kijavítás, jóvátétel időszakában.

Nézz szembe a sorsoddal!
Elemezd a sorshelyzeted, és fordíts a gondolkodásodon, ha elavult nézeteket vallasz, gondol másképpen, a szeretet fényében. A Szaturnusz nem engedi, hogy elmenekülj a felelősség elől, ezért évek múltán is visszahoz adósságokat, tartozásokat, ahol nem vállaltál felelősséget, nem tanultál meg valami fontosat, azt annyiszor hozza vissza, ameddig meg nem tanulod, és meg nem érted – próbatételekkel, leckékkel  szembesít.

Szaturnusz az Idő ura.
A  bolygó őrzője  Cassiel arkangyal. Ő felel az élet „nehéz” dolgaiért: a magányosságért, a megszorításokért, a fegyelemért, a szigorúságért, de a bölcsességért, az elfogadásért és az alázatosságért is. Imagináld,  hívd őt, ha szükségét érzed.

A retrográd Szaturnusz idején a világi haladás lelassul és általában ellentmondó, szokatlan vagy megjósolhatatlan eseményeket hoz. Többnyire közbejön valami – probléma, bonyodalom, akadály, gubancos helyzet, egy nem várt fejlemény formájában. A tolató időszak arra tanít, hogy merd felvállalni a problémáidat, és a sorsodat, elemi ösztönös tudatossággal éj!

Ha elakadnál, Sorselemzéssel segíthetek – csakra-aura harmonizálással, energetikai rezgésszint emeléssel, oldással, blokkoldással szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket!

Szerencsés megéléseket kívánok Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu