Sorselemzés margójára

“Az önmagaddal kapcsolatos negatív érzések végzik a legnagyobb rombolást az életedben, hiszen minden más érzésednél erősebbek. Bárhová mész, bármit csinálsz, magaddal viszed ezeket a negatív érzéseket; minden pillanatodat átszínezik, és mindent bepiszkolnak, amihez hozzáérsz. Olyanok, akár a mágnes: még több elégedetlenséget és csalódottságot vonzanak magukhoz minden dologgal kapcsolatban, amibe csak belefogsz. Ha viszont hálás vagy azért, aki vagy, csak olyan körülményeket fogsz az életedbe vonzani, amelyek hatására még jobban érzed majd magad a bőrödben.” – Rhonda Byrne

Mindenki egy bizonyos feladattal született a Földre, amihez a legjobb képességeket kapta. Boldog és teljes életet akkor tudunk élni, ha elfogadjuk magunkat, és megleljük saját utunkat. Önmagunkkal való megbékélés az jelenti, hogy a megváltoztathatatlan dolgokat elfogadjuk olyannak, amilyenek és életünk végig törekszünk arra, hogy a megváltoztatható dolgok tekintetében folyamatosan fejlődjünk.


Az élet számodra is tartogat kihívásokat, és szükség is van rájuk, mert segítenek a fejlődésben. Légy tisztában az értékeiddel. Győztesnek születtél! Boldognak születtél! Csodálatos életre születtél!

A belső béke a körülmények fölé helyez bennünket. A legfontosabb az, hogy életünket a saját értékrendünk szerint éljük.

 

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – előző életbeli karma, mostani sorsfeladat – spirituális küldetés
Karmaoldások – Elegendő szertartások