Sorselemzés – Névelemzés – Előző életbeli karma – Mostani spirituális életfeladat

Önismereti konzultáció

“Van egy személyes történeted, amit be kell teljesítened, és kész. Nem számít, hogy a többiek támogatnak, bírálnak, átnéznek rajtad vagy elviselnek: azért csinálod, amit csinálsz, mert ez a sorsod ezen a földön, ez minden örömöd forrása.” – Paulo Coelho Paulo Coelho


A konzultáció alatt megtudhatod a neved rezgése milyen feladatokat, lehetőséget tartogat. Mi történik, ha nevet változtatsz pld. házasságkötéssel.
Hogyan alakul a sorsod a teljes képleted ismeretében – milyen munkára, hivatásra születtél le – mi a feladatos és a küldetésed.
Mi volt előző életed sorsfeladata, miként változott ez meg a mostban, a jelenlegi leszületési inkarnációdban. Ezen életbeli sorslapjaid mire ösztönöznek, mi a feladat, és a kihívás benne -. őrangyalod hogyan segíthet mindebben.
Auraolvasásban válasz érkezik: melyik életed kapcsolódik a jelenlegi élethelyzetedhez.
A program tartalma:  blokkoldás, karmikus burok tisztítás, személyre szabott motiváló, inspiráló mantra, amely a tudatalatti félelmeit felülírja – őrangyal behangolás, energetikai tisztítás.
Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket. A foglalkozás alatt használok számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, tarot lapokat, és auraolvasást – pálcát, ingát. Jelentkezz bátran a tanácsadásra. Kamerás messengren, ill. skypeon is vállalok foglalkozást. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó- life coach
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
tarot mester-jós
energiagyógyász–angyalterapeuta
Budapest-Örs vezér tere, Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is, előre egyeztetéssel!

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu