Sorsemberek az életünkben

Senkivel sem találkozunk véletlenül.


Életünk valamennyi szereplője tanít valamire. Van olyan ember aki azért jön, hogy egy-egy nehézségen átsegítsen azzal, hogy útmutatást ad neked.
Van aki fizikailag, érzelmileg támogat, talán úgy tűnhet hogy Isten küldte őket.
Néhányan csak egy időszakra lépnek az életedbe, hogy tanulj és növekedj, fejlődj és gyarapodj. Ők azok, akik békét hoznak, és megnevettetnek, észrevetetik veled a világ szép arcát, és mosolyt csalnak az arcodra.
Vannak olyanok, akik arra tanítanak meg, amit még sosem csináltál – ezzel hihetetlenül nagy örömöt adnak neked.
Az Életre szóló kapcsolatok egy életre szóló leckére tanítanak. Olyan dolgokra, amelyekre építened kell, hogy szilárd érzelmi alapod legyen.
Az a feladatod, hogy elfogadd a leckéket, szeresd az illetőt és a megtanultakat felhasználd életed minden más kapcsolatára.
Mindenki okkal érkezik az életedbe, és pont akkor, amikor egy általad kinyilvánított szükségletnek felel meg. Gondolkodj pozitívan, hogy csodás utad legyen: fényben, szeretetben és szívedben hálával éld az Életed!
A tanácsadó egy ébresztő ember! A tanácsadó, tanító lehet avatott, megszentelt személy, lehet egy öreg lélek, aki előző életéből hozott tudással ad segítséget, lehet olyan ember, akin keresztül az univerzum súghat neked – de semmiképpen sem helyetted gondolkodik, ezt felejtsd el. És amit ad, annak hatalmas értéke van. S onnan tudod, hogy ő az, aki segíthet neked, hogy a közelében megnyílsz, rá tudsz hangolódni a rezgéseire, jól érzed magad a szentélyében.

Csodás lélekhangoló energiákkal üdvözlöm ezoterikus stúdiómban a spirituális úton járó fejlődni, tisztulni vágyó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket! Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu