Egy teremtő időszak veszi kezdetét

H  e  t  i    t  a  r  o  t
június 3-tól június 9-ig.

Eseménydús, intenzív energiákat megmozgató hétnek nézünk elébe. Most a Jupiter, a Merkúr, a Neptunusz és a Szaturnusz rezgése uralja az eget – plejádi energiákkal megfűszerezve. Elengedéshez, és újra tervezéshez kapunk jó esélyt az újhold erejével: kapcsolat harmonizálásra, gyógyításra is kedvező energiákkal áld az ég. Az Ikrek újholddal egy teremtő időszak veszi kezdetét.

„A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje ( hétfő, kedd ) föld elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a növénygondozás – hasznos a rendezkedés, takarítás: feng-shui frissítés. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot.  A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Fogyasszatok idény gyümölcsöket – szuper vitaminforrás. Fogyó-és tisztítókúra elkezdésére, kozmetikára-bőrápolásra remek lesz a hét elejének energetikai tere – fogorvosi vizitre azonban kedvezőtlen. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek – legyetek éberek!  (A Hold a Bika jegyében jár, június 5-én, 10:36-kor lép át az Ikrek levegős jegyébe.)
A Diadalszekér VII. – Sorsúton való haladás, fejlődés, siker energiák. Június 3-án a Merkúr az Ikrek jegyébe lép.  A kommunikáció, ügyintézés is jobban haladhat, de szerencsés lehet utazásra is ezen időszak. Június 4-én Merkúr-Jupiter együttállás lesz. – Jó hírek érkeznek: optimizmust hoz ezen időszak karrier, munka, anyagiak, kapcsolatok terén. Szerencsés lehetőségek, események jöhetnek, barátságok köttethetnek. Konfliktus rendezésre, megbeszélésekre remek időszak jön el a vénuszi energiákban. Ha nem így lenne rontáslevételre érdemes bejelentkezned: hangoltasd magad fényre.


A hét eleje ( szerda, csütörtök ) levegő elem minőségben lesz.
A zenehallgatás lélekemelő program lehet – hasznos a szellőztetés: pince, padlás, a lakás minden helyisége. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat.  A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Hidratáljatok rendszeresen – utazáshoz is vigyetek magatokkal vizes palackot. Hajmosásnak, fogorvosi vizitnek kedveznek az energiák – szerdán a kozmetikusodat is bátran felkeresheted – a fogyó-és tisztítókúrád, ha van benned lelkesedés és akarat sikeresen tovább folytathatod. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre!  (A Hold az Ikrek jegyében jár, pénteken június 7-én, 14:41 -kor lép át a Rák vizes jegyébe.)
A Mágus I. – Tudatos, pozitív gondolkodás, kreativitás ideje. Az Ikrek Újholdat csütörtökön 14:39-kor üdvözölhetjük: csodás új ötleteink születhetnek. Elengedésnek és harmonizálásnak is kedveznek az energiák. Egy csodás teremtő időszak indul el. Jövőbenéző tarot-elemzéssel várom az ezoterikus Hölgyeket – jelentkezz be hozzám, egyeztess velem az órás programra.

A hét eleje (péntek, szombat, vasárnap víz elem minőségben lesz.
A családdal töltött minőségi idő kedves program lehet – hasznos a nagymosás, ha kedvet kaptál rá. Nem ajánlatos műteni a gyomrot, a nyombelet és a melleket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A főétkezésekhez fogyasszatok friss, zöld salátákat – hasznos ásványi anyaggal töltekezhettek. A hétvége időterében kozmetikára, bőrápolásra, regeneráló- és erősítő masszázsra jó időben lehetsz. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek jó fordulatot hozhat a hétvége időtere – ragadjátok meg a jó alkalmakat!  (A Hold a Rák jegyében jár,vasárnap június 9-én, 21:28-kor lép át az Oroszlán tüzes jegyébe.)
A Mértékletesség XIV. – Harmónia teremtés: tisztulás, gyógyulás időszaka. A hétvége időtere a szaturnuszi-vénuszi energiákban a gyógyulásnak, gyógyításnak, mély lelki beszélgetéseknek, és a végleges lezárásnak is kedvez. A Mars a Bikába lép át – meggondoltabb, átgondoltabb tervezéssel, léptekkel haladunk céljaink megvalósításában. A magasabb világokkal is felveheted a kapcsolatot – hasznos tanácsokat kaphatsz szellemi-lelki vezetőidtől. Aura-csakra-meridián-nadi hangolással, energetikai feltöltéssel várom angyalos stúdiómba a tisztulni vágyódó Hölgyeket!

Gyógyítsd meg amit harmonizálni lehet, emeld fel egy magasabb minőségi szintre életedet, és engedd el, ami már nem boldogít, csak megbetegíti a lelkedet – hagyd kirezegni a nehéz, fájó érzelmeket. Elemezd a helyzetet, bocsásd meg és fogadd el a történteket.
Elengedő-oldó, blokkoldó energiákkal, csodás lélekhangoló angyalos meditációkkal várom az ezoterikus Hölgyeket a lélekgyógyulás hetében.


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam: https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu