Sorsfordító helyzetekben is kereshettek!

Minden helyzet tanítást hordoz, gyakran még a hibáinkból is tanulhatunk.

“A lélekgyógyulás tényleg nem más, mint önmagunk megnyitása a valószínűtlen és korlátlan lehetőségek tárháza előtt.” – Bruce Goldberg

Van úgy, hogy hogy felborult az életed – tanácstalan vagy egy élethelyzetben – az a minden összeomlik körülöttünk érzése uralkodik rajtad, amikor megfordul körülöttünk a Világ…ismerős ugye? Tudd, hogy nem vagy egyedül, minden ezoterikus témájú gondban kereshetsz – szeretettel várom a bejelentkezésed – problémamegoldó helyzetfeltáró ülésre.
Erőpróbáló napokban járunk, nagy tisztulás zajlik a kapcsolatokban is.  Fejlődtél,  már meg tudod különböztetni valódi, értékes, igazi emberi kapcsolatokat a felszínes, értéktelenektől. Fontos, hogy húzd fel egészséges határaidat és válj meg azoktól, akik csak mérgezik a lelked. Ha már egyszer megtanultad a leckét, ne ess bele a naivitás csapdájába – légy tudatosabb, okosabb, mert mindaddig visszatérnek a tanítások, amíg nem tanultad meg a leckét. Ha hibázol megtörténhet megint ugyanaz!
Gyűjts magad köré jó embereket, keresd a hozzád hasonló rezgésűek társaságát.  Aki nem értékeli a tudásodat, szeretteted az számodra is elértéktelenedett. Az állbarátságok és érdekkapcsolatok ideje lejárt – lépj tovább, és tervezz újra. Engedd el a régi rosszat, és gyűjts új emlékeket. Ha egy kicsivel nyitottabb vagy és kedvesebb sokkal több szépet és jót találhatsz az életedben. Hagyd abba, hogy bántod magad mindazért ami nem vagy , és kezdd el szeretni magad mindazért, ami vagy!
Tégy rendet az illúziók világában benned, s keresd a szívbéli terveket, old fel a félelmeidet, hogy a valóságban teremthess. Bármi lehetséges. Bármi… csak hinned kell benne. Igyekezz olyan dolgokkal foglalkozni, amik boldogságossá tesznek, és olyan emberekkel vedd körbe magad, akik képesek őszinte mosolyt csalni az arcodra, – mert megérdemled, értékes és szerethető vagy!
Merj kiszabadulni a visszahúzó méltatlan kapcsolatokból – gyökeresen, radiálisan változtass az életeden – jobb sorsot érdemelsz.


Ha úgy érzed, hogy semmi sem sikerül, érdemes energetikai tisztítást kérned – az oldás, a blokkoldás megnyitja az utat az új lehetőségek felé! Keress meg, egyeztess velem időpontot, legjobb képességeim szerint segítelek. Szeretettel várom foglalkozásaimra a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket. léleköleléssel.

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-5/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu