Sorsikus változások hoz a Szaturnuszi időszak!

A Szaturnusz a Vízöntő lép – egy új korszak veszi kezdetét!

Szaturnusz az idő ura, a Sors keze!
December 17-én, Szaturnusz a földies Bak jegyéből a levegős Vízöntőbe lép, és egészen 2023 március 7-ig ott is fog tartózkodni.
Sorsbolygónk, a Karma ura. Ezzel a változással befejeződik  egy karmikus  tanítás, és elindul egy minőségű tanulási folyamat.
Leginkább a Skorpióikat és a Bikákat érintheti ez a hatás. Ahol jól vizsgáztál ott most sorsajándék érkezik meg, ünnepelhetsz.
Minden új kezdet egy lezárással kezdődik – most meg tudsz szabadulni olyan áldatlan helyzettől, embertől, dologtól, tulajdonságtól amiben már nincs érték és fény.


Van aki munkahelyet vált majd, esetleg külföldön jobb munkát kaphat, és lesz aki új segítő barátokra talál majd. És lesz akinek el kell engednie egy szerettét, és olyan is, akad majd ezen időszak alatt, aki eljegyzést, vagy házasságot köt, lelki kötelékbe lép. Akad akinek új kihívás jön, erőtpróbáló hatással, és lesz aki egy új sokat ígérő vállalkozásba kezd majd.  Akad, aki ingatlan ad, vagy vesz, családi otthont alapítva ezzel. Lesz aki fontos, hasznos új tanulmányokba kezdhet, amivel sikeres karriert építhet fel. Most idő van lépni érdemes!
A Szaturnusz őrzője Cassiel arkangyal.  Ő felel az élet „nehéz” dolgaiért: a magányosságért, a megszorításokért, a fegyelemért, a szigorúságért, de a bölcsességért, az elfogadásért és az alázatosságért is. Cassiel felel a dolgok avulásáért, öregedéséért. Imagináld őt, ha szükségét érzed.Szerencsés  fordulatot hozhat sokaknak, ezen új időszak, mely minden napjegyet máshogyan talál meg. Ha kíváncsi vagy neked mit adhat – Sorselemzéssel kereshetsz:  tarot, számmisztika, csipetnyi asztrológia a program része. Szeretettel várom stúdiómba a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket – de kereshetsz kamerás messengeren és skypeon is.

Szerencsés, ígéretes korszakváltást kívánok Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu