Sorsutazóként boldogan!

“A két legfőbb erény, amit mindenkinek meg kell tanulni, ha szeretne a változásokban részt venni: türelem és alázat. E kettő nélkül könnyen kicsúszhat lábunk alatt a talaj! De ha betartjuk a szabályokat, akkor megtapasztalhatjuk a bőséget és szeretetet életünkben!” – Müller Péter

Életünk megtapasztalások sorozata – energiánk a mindenkori élethelyzeteinket tükrözik. Ezért hát a legfontosabb, hogy magas frekvencián rezegjünk.
Minden Újholddal új karmakör nyílik. Minden egyes új sorskörödben tudatosabban teremthetsz – okosabban, bölcsebben haladhatsz.
Testi szinten minden új lehetőséggel tapasztalatokat szerzünk, lelki szinte pedig átérezzük, megéljük ezeket, majd a megtapasztaltak bölcsességeddé lesznek.
A félelmeidet csak akkor tudod elengedni, ha a csakra központok erősek, és az aura teljes. Ha alacsony tudatszinten rezegsz zátonyra futhat az életed, a változásokat veszteségként, veszélyként éled meg. Ha magas tudatossággal vagy jelen, akkor mindenképp fejlődsz – aki spirituális az emelkedik.
Azért van annyi segítő, fénymunkás, léleklátó, energiagyógyász, spirituális tanácsadó körülötted, hogy kérd, s fogad el a segítségüket, hogy teljes egészként élhess.
Ez az év komoly spirituális fejlődést hozhat számodra, óriási kihívásokkal – megoldandó feladatokkal. Lépj át önmagad korlátain – tudatos jelenléttel alakítsd a sorsodat.
Oldással, blokkoldással, tudattisztítással Sorselemzéssel kereshettek. Kamerás skypeon és kamerás messengeren is elérhető vagyok – előreegyeztetéssel. Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
tarot mester-jós,
spiritiszta-orákulum – léleklátó médium
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu