Spirituális Emberként élni


A spiritualitás nem egy vallás.

Spirituálisnak lenni mindössze annyit jelent, hogy kapcsolatban vagy a saját isteni éneddel. A spirit azt jelenti lélek – ez nem nagy újság. És mégis… Hogy elveszett a spirit a spiritualitásból! A spiritualitás nem más, mint a valóság folyamatainak lelki megközelítése. A spiritualitás a lélekkel foglalkozik. Egy spirituális kereső először  a sajátját keresi abban a testben, amiben van.

 


A legnagyobb spiritualitás maga az élet.

Akkor tudod megvalósítani spirituális életfeladatod, ha összhangban élsz lelki-érzelmi és fizikai szinten önmagaddal, elégedett vagy és azt az életet éled, melyet magad választottál. Ha megéled a szabadságot, a szeretetet, a bőséget, akkor tudatában is vagy spirituális minőségednek.
Ha letértél életfeladatod megvalósításának útjáról, először is többször próbál az Univerzum ugyanolyan helyzetbe hozni, hogy vedd észre, valamit nem jól csinálsz.

 

Spirituális Emberként élni annyi, mint Isteni fényedben teremteni sorsodat – tudván, hogy jövőd a jelenedben formázza világodat.


„Isten egy – de a lelkek száma végtelen. Ezért mindenki mást kér és másfajta hittel is. Sok imádság van. A valódi azonban az, amelyben az ember sorsa megoldásához kér segítséget.” – Müller Péter

 

Életed célja nem más, mint a fejlődés.
Az spirituális életfeladat az előző életbeli karma, illetve a jelenlegi a mostani leszületés alapján megnyitható.
Az élet értelme és célja a tudatos, felelős teremtés és az abban lelt határtalan öröm! Az, hogy minden Pillanatban megteremtsd és megtapasztald Valódi Önmagad!

 

Asajah