A szeptember 9-én érkező energiakapu felszabadító, tisztító energiákkal segít.


Emelkedjünk tisztuljunk, próbáljunk minél magasabb rezgésszintet elérni, hogy céltudatosan, pozitív energiákkal lépjünk be az Energiakapu tiszta energiájába. Mesteri szellemi segítők érkeznek el hozzánk ezen a napon, hangolódjunk a kapcsolódáshoz.

 

magama

Rákészülhetünk erre a csodás nyitásra – már napokkal előtte akár
érdemes energetikai rezgésszint kezelésen részt venni – aura,csakra tisztításon – blokkoldó, stresszoldó, immunerősítő energia masszázsokat igénybe venni. Mindezek emelik a rezgésszintet, tisztítanak, harmonizálnak bennünket.

Mindenképp törekedjünk arra, hogy pozitív barátok társaságát keressük, minőségi szórakozásban leljünk örömünket.

Tartózkodjunk minél többet a szabadban.

Emeljünk rezgésszintünket a megfelelő táplálékokkal.

Legyünk türelmesebbek, megértőbbek kapcsolatainkban, figyeljünk szeretteinkre. Tegyünk minden nap egy lépést afelé, amely a boldog élethez emel.

 

 „Az ember igazi természete isteni és erős. Ami gyengeség van benne, az téves hit, hibás gondolat, és hamis érzés. Sokkal erősebb vagy, mint gondolod! Sokkal erősebb, mint hinnéd. Ezt az erőt egyrészt magaddal hoztad, másrészt jó gondolatokkal, igaz hittel és megfelelő lelki és testi gyakorlatokkal növelheted is.” – Müller Péter


Az energia emelkedés meghozza az erősödő megérzéseket, ráérzéseket, megtalálhatjuk életfeladatunkat, rálelhetünk valódi lényünk spirituális oldalára.

 

Egy életciklus lezáródik szeptember 9-én, s egy újabb veszi kezdetét.  Spirituálisan egy magasabb szintre léphetünk.

 

Az Időkapuban az Erősségek karának őrangyala, Lehajah őrangyal tartózkodik szaturnuszi energiáival.

 

 

AZ ANGYALOK A 999 SZÁMMAL ÜZENNEK NEKÜNK: Irány dolgozni, Fénymunkás! A világnak most rögtön szüksége van isteni élettervedre. Szenteld magad teljesen a feladatnak, késedelem nélkül.

 

Emelkedjünk a fény felé!

Fénnyel és szeretettel:

 

Asajah