Spirituális lélekgyógyászat – újhullámos ezotéria

Az ember nem más, mint a test, a lélek és a szellem egysége.

„A lelket kell meggyógyítani ahhoz, hogy a sejtek egészségesek legyenek.”  – Wass Albert

Mikor valaki nem akar a karmája szerint él, és egyszerűen észre sem akarja venni a feladatát, hárítja azt, akkor a szellemi síkon megjelenő diszharmónia áttevődik lelki síkra, komoly lelki problémákat okozva, majd egy idő után áttevődik testi síkra, betegségben, fájdalomban mutatkozva meg. Ha például egy hölgy nem azonosul a női szerepével, és nem akarja megélni az anyaságot, holott ez lenne az életprogramja, endometriózus alakulhat ki nála. Ha egy férfi nem veszi fel a férfi szerepet egy házasságban és gyermekként eltartatja magát a párjával gond lehet egy idő utána férfiasságával, és daganatképződés is megnyilvánulhat. A magányosság is szorongást szül, a szorongás aláássa a lélek nyugalmát, a háborgó lélek pedig megbetegíti és elpusztítja a testet.

Ha elakadtál életdolgaidban egy kívülről jövő segítség sokat adhat. A terapeuta jobban átláthatja a dolgokat, megláthatja a lehetőségeket és a mélyebb okokat. Amikor ki szeretnél lépni a megakadt létezésből, természetes, hogy  segítség után nyúlsz. A spirituális lélekgyógyászat megoldás arra, ha a lelked elfáradt a küzdelemben, ha megfakultak a színeid, ha elárultak a szeretteid. A lelki sérülések előbb -utóbb fizikai tüneteket is okozhatnak, Van amikor nagy traumán esünk keresztül, összetörik az életünk – ilyenkor az a bizonyos önbizalom is meggyengül. A lelki sérülések kizökkenthetnek az egyensúlyodból, kishitűvé tehetnek, és talán már küzdeni sem mersz, hovatovább életkedved is elillanhat. A terápia által segítek a lélekblokkokat feloldani, hogy újra visszanyerd a fényedet, és örömteli életet élj meg!
Egy amolyan őszinte igaz, beszélgetős program Veled és a Felsőbbrendű éneddel, ami valójában egy mély ezoterikus terápia, amit  szellemgyógyászat és a tudatalatti félelmek oldása  egészet ki majd.  Ha a tudatos változások felé törekszel blokkoldó útmutatást kaphatsz a sorsodban. Ha szeretnéd jobban megismerni önmagadat, kiteljesedett életet élni, szembenézni a lélekfeladatoddal, elindulni és tudatosan fejlődni a sorsutadon akkor szeretettel várlak egy terápiás ülésre. (Pszichiátriai kezelés alatt álló betegeket nem tudok fogadni!)  Ha valaha célba akarsz érni, el kell indulnod!

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

Lélekölelésem: 

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach

léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Spirituális oldó terápiák.
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

 

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu