Indián nyár!

Élvezd a létedet!

„A kaleidoszkópeffektus azt ígéri: ha egy kicsit elmozdítasz valamit a kedvező irányban az életedben, akkor a nagy egész életmintázat változik meg. Ez pedig nagy esély! Változtass, és élvezd a pozitív hozományokat!” –  dr. Bagdy Emőke

Légy türelmesebb önmagadhoz és másokhoz is. Teremtő energiák vannak velünk – csodás ‘áldásenergiákban’ leszünk szombaton.
Az ok és okozat a Nap által megvilágít mindent. Megtapasztalni jöttünk, lelkünk a magasabb világokhoz kötődik, legbelül tudjuk mi a jó nekünk.
Minden rossz elmúlik egyszer, mert minden egy dolog állandó a változás: felfénylik mindig a jövendő varázsnapunk. Amit megismersz arról már tudod, hogy miért volt, s mi hozott. Mert az égiek mindig adnak energiát egyéni lehetőségeket, neked csak lépnek kell, cselekedned lehet. Lépj hátra kicsit, hogy lásd egyben az egészet.
Gondolkozz mielőtt cselekszel, ismerd meg jobban a helyzetet, ne kapkod el, mert lehet, hogy ezt később nagyon bánni fogod. Vedd észre a figyelmeztetést és a jeleket. Kérd az angyalokat, hogy segítsenek neked. Angyalt idézni mindig lehet.
Haladj a sorsutadon és élvezd a létedet!

Hétvégén a Hold a Rák jegyében lesz – szeretteink körében szívesen időzhetünk. A Vénusz pedig belép a Mérleg jegyébe, és év végéig itt is fog tartózkodni. A jegy uralkodó bolygója a Vénusz: a harmónia, béke, szeretet, remény, szépség, kényelem jelképe. A levegős jegynek nagy a kapcsolatteremtési képessége. Ezért hát könnyebben lehet majd ezidőtájt flörtölni, ismerkedni és kapcsolatokat kiépíteni.


A mostani hétvégi időben kellemesen telhetnek a napok  – harmónia és nyugalom. Törekedj te is a szépre és a jóra. A pihenésé és a kirándulásé is lehet a főszerep. Az indián nyár csodás perceket kínál!
Ha elakadnál szeretettel várlak sorselemző útmutatóra, tanácsadásra, spirituális blokkoldó terápiákkal.

Varázslatosan szép hétvégét kívánok Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium

tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Útmutatás
Spirituális terápiák – Energetikai tisztítások
Angyalmágiák.
Budapest-Örs vezér tere, Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php