Az Uránusz időt ad nekünk!

Az Uránusz november 6-án, kedden visszalép a Kosba és retrográd mozgásában ott is marad, egészen jövő év tavaszáig. Mint tudjuk, az  Uránusz a hirtelen változások, váratlan fordulatok bolygója. 

Uránuszi időben vagyunk!
Az Uránusz a drámai fejlődés, a lázító események, a szabadság és a káosz bolygója, de  ugyanakkor  boldog pillanatokkal is megajándékoz bennünket. A kos energia a tűz elem által tettrekészséget, erős akaratot, harciasságot, és másokra hatni akarás energiáját jelképezi. Bátor, energikus, célratörő és mindenáron ki akarj teljesedni.


Újratervezésben…
A  bolygók retrográd mozgásában mindig lehetőséget kapunk az újratervezésre, terveink, céljain alaposabb átgondolására és  kijavításra is.  Így lesz ez mostani időszakban is – lesz időnk bőven, egészen 2019 márciusáig.   Vizsgáld meg hol tartasz, hová indulhatsz… Mindenképp érdemes tehát  megnézni hol áll az Uránuszod a teljes asztrológia képletedben.
Lelkesen, nagy életkedvvel várnak az újabb lehetőségek, áldásos csodák. Az igazi sorsutad hívogat. Minden olyan élethelyzet, amiből tanulhatsz, okulhatsz, az önbeavatás útján most is  rád talál. Amit elodáztál, az a feladat  is vár.  Hogy mellé ne nyúlj  fontos, hogy alaposan vizsgáld át az opciókat is.
Bátraké a szerencse, de azért ne erőszakold meg a sorsodat. Most megfontolt döntéseket hozhatsz – az Idő ura veled. Amiben bizonytalan vagy az nem jó lehet, amire a szíved hajlik, abban biztos lehetsz. Felsőbbrendű Éned jófelé vezet. Kérhetsz tanácsod akár Eth-től is,  az Idő angyala szívesen segít Neked.
A
retrográd mozgás alatt vágyaink, szabadságunk korlátozását érezhetjük. Kiszolgáltatottabbak lehetünk, talán  kevésbé tudunk ‘szárnyalni’, emiatt feszültnek, nyugtalannak érezhetjük magunkat. A retrográd időszak arra valók, hogy egy kicsit lelassuljunk, bölcsebbek legyünk, s megtanuljunk felelősséget vállalni magunkért.
A boldogság és áldott jövő előtted.  Sorselemző tarot-tanácsadással várlak. Tudd, ami egyezik Isten akaratával, azon áldás lesz – tervezd be nyugodtan a végső döntésedet!

Áldásos lehetőségeket kívánok Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató Tarot – Sorselemzés
Spirituális terápiák: oldás, blokkoldás.
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php