Újholdas misztikában leszünk!

H E T I  T A R O T

November 5- től – 11-ig.

ÚJHOLDAS HETÜNK LESZ!

Hét eleje:
A CSÁSZÁR IV.
Állítsd fel egészséges határokat, és védd magad, erőd magas rezgésében van. Okosan, tudatosan cselekedj mindenben. Kapcsolataidban is légy elővigyázatos. Őrizd meg, azt ami a tiéd. A sorsod a te felelősséged, élj bölcsen és a hozzád hasonlókat vonzani fogod. Értékeld a magasabb világok üzeneteit – megvilágosító jelzéseket kaphatsz. Retrográd Vénuszban rendezheted a kapcsolataidat. (A Mérleg energiák segítenek a kapcsolati mintákban.)

Hét közepe:
A CSÁSZÁRNŐ III.
Energikus időszak következik. Bőség, öröm – kiáradás. Erőd teljében lehetsz – aratás. Vigyázat: nőknél is fennáll a termékeny időszak – ha tervezd, babafogantatás! Az Újhold hatalmas rezgésekkel közeleg. Gondold át most jól, hogy mit kívánsz. Kapcsolatodat most egy magasabb lélekszintre emelheted. Oldásnak és blokkoldásnak is nagy ideje lesz… (Skorpiós-misztikus energiákban teremthetünk.)

 


Hét vége:

A NAP XIX.
Tüzes energiákban leszünk – lelkesedés, motiváció jön ezerrel. Szenvedélyes időszak következik. Siker és szerencse, pozitív lehetőségek adódnak. Váratlan helyzetek is jöhetnek, de jó hírekkel teltek. A tieid veled, örömben telhet a hétvégétek. Vasárnap a Márton-napot ne feledjétek! A mozgásnak és a sportnak, őszi kirándulós szabadtéri programoknak kedvező alkalom lehet. (A Nyilas ereje ad pezsgést az időszaknak.)

 


Törődj többet magaddal, légy elfogadóbb és szeretteidnek is szentelj minőségi időt. Tartsd a rezgésszinted. Szíveden keresztül légy kiáradásban. Ha te boldog vagy, másokat is az örömre inspirálhatsz. Gazdagítsd a lelked, áraszd a fényed a világra!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok. A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.

„Ahogy a Nap életadó forrása a világnak, úgy légy te is sugárzó fénycentruma környezetednek: mosolyogj rá belső napoddal a világra, és a világ ezerszeres tükrözéssel fog visszamosolyogni rád!” – Szepes Mária

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-sorselemzés-szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások.
Tértisztítás. Halott kommunikáció (Fényhazába küldés után!)
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

Ezoterikus szakterületeim:https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php