Spirituális tanácsadás Hölgyeknek!

Szeress, nevess, láss, élj – és soha ne veszítsd el a reményt.


Nagyon fontos, hogy jól érezd magad. Mert ez a jó érzés egy jel, ami kiáramlik az Univerzumba és még többet fog magából vonzani hozzád. Ha jól érzed magad, inspirálni tudsz másokat. Örömöt sugárzol és így emeled a téged körülvevők hangulatát is.
Hiszem, hogy mindannyian okkal érkeztünk erre a világra, hogy minden életnek célja van. Nevetni születtünk, vagy hogy megcsókoljuk azt, akit igazán, szívből szeretünk. Hogy kacagjunk, mosolyogjunk, sírjunk… túllépjünk és túléljünk – elfogadva a rosszat. Nem kell felejteni, de tovább kell lépni, menni előre, jobbra vagy balra, bármerre! Csak menni. A saját utad Te csinálod magadnak, és Te döntöd el, hogy miből építed. Én szeretetből akarom és bátorságból. Meg akarok élni minden pillanatot, amit az élet ad.
A legjobb tanács, amit adhatok Neked csak ennyi: Szeress, nevess, láss, élj – és soha ne veszítsd el a reményt. Egyedi vagy és különleges – nélküled a világ kevesebb, általad teljesebb. Tisztelt, becsüld és szeresd magad!. Emlékezz: Lelked mindig szabad.
Hitet és kitartást kívánok céljaid eléréséhez!

Szeretettel várom programjaimra az ezoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coah

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu