Szerelem a levegőben!

H  E T  I   T  A  R  O  T
május 17-től május 23-ig.

Pünkösdi hétvégénk lesz!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’:
Pozitív mantrával, hálaimával indítsátok a napot. Május 20-án a Nap a levegős Ikrek jegyébe lép át – optimista-friss erővel tölthet el és új élményeket hozhat. Ismerkedni, jönni-menni, beszélgetni, informálódni lesz nagyobb kedvünk.

A Pápa V.
A hét első napjaiban, a Vénusz-Bikában jó az idő az új célok tervezésére. A plútói energia az átalakító munkában segítségedre lesz. Önvizsgálatot tarthatsz, önelemzésre is a legjobb időben vagy. Lélekfejlesztés várom szeretettel az ezoterikus Hölgyeket!
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a baráti találkozó, piknikes grillparti. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az eret és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Fogyasszatok vitaminban gazdag ételeket!  Kozmetikázásra, masszázsra, bőrápolásra, hajmosásra és hajvágásra is remek idő lesz. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek kedvez a hét elejének erőtere.  (A Hold az Oroszlán jegyében jár, majd csak május 19-én, szerda este lép át a földies Szűz jegyébe.)

A Válaszutak VI.
Szerelmi idő lesz! Az időtér a kapcsolatok erősítésének kedvez – a jelenlevő nap energiákban, mely a tisztánlátásodat erősíti felemelheted szerelmi kapcsolatodat egy minőségibb szintre. Ott ahol nem működik átalakítani érdemes. Szerelmi jóslással, kapcsolati harmonizálással szeretettel segítek, keress meg.
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
A természetben járás kiváló program lehet – erdei séta, arborétumlátogatás. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  Igyatok sok folyadékot – a gyógyteákat is remekül, ízlés szerint beízesíthetitek. A masszőrödet és a kozmetikusodat, a fodrászodat is bátran felkeresheted – szépítkezéshez legjobb energiák lesznek. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek szerencsés lehet a hét közepe. (A Hold a Szűz jegyében jár, május 22-én, szombaton lép át a levegős Mérleg jegyébe.)

A Pápanő II.
Karmatisztításra jó lehetőséged lehet a hétvégében – de az új útkereséshez is jó döntéseid születhetnek a Halak-Jupiterben.
A közeli, távoli feladatok tervezgetésére kitűnő lesz a hétvége erőtere. Egyben a mély lelki beszélgetéseknek is ott lesz az ideje. De a meditációnak is kedveznek az energiák – kapcsolódhatsz szellemi segítőidhez.
Vasárnap éjjel a Neptunusz segítő álmokkal üzen – jegyezd fel, értelmezd – általa az égiek szólnak hozzád. Őrangyalod a megfejtésben segíthet. Ha elakadnál, bizonytalan lennél a jövőt illetően Sorselemzéssel segíthetek az opciók lehetőségében.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
A rokonlátogatásnak is kedveznek az energiák a pünkösdi hétvégében. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok zsírok, olajok lesznek.  Egyetek vitaminokban gazdag gyümölcsöt – a napozás is jó ötlet.  Kozmetikára, bőrápolásra, hajmosásra és hajfestésere is jó lesz a hétvége energiája. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyeknek kedvező lehet a hétvége.  (A Hold a Mérleg jegyében jár majd az ünnepi hétvégében.)


Gondolj arra,  hogy a május eső aranyat ér, áldás a természetnek. A záporos-zivataros időben is legyetek boldogok – süssön belül a napotok! A pünkösdi hétvégében ahogy csak tehetitek töltsetek minőségi időt szeretteitekkel, ápoljátok szeretetkapcsolataitokat. Válaszutakban mindig a szívetekre hallgassatok. Chamuel arkangyal szívesen segít a szerelmi döntésekben – érdemes megidézned.


Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is.

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu