Szerelmi kalandba

Időpontot egyeztetett, telefonon, korrektül, határozottan velem.És ahogy megérkezett  a hölgy szenvtelenül rátért a lényegre:
– Csak azt szeretném tudni Asajah – mondta ellentmondást nem tűrően, hogy a nagy ő e az, akire rátaláltam?! Más nem is érdekel – csak ennyi, mert nem tudok hirtelen dönteni járja-e vele, vagy hagyjam…és esetleg más után nézzek gyorsan, hamarjában. mert nekem pasi kell és punktum.
– Huhh, hát legyél már egy icipicit ezoterikusabb – kezdem hozzá a foglalkozásnak.


Fontos bizony, hogy miért pont épp őt vonzottad be, mert azt jelzi neked, hogy hol tartasz a lelki fejlődésben. Mit és hogyan kell dolgoznod önmagadon, hogy boldog legyél önmagad is, és egy teljes egész, értékes minőséget építs fel. Minden kapcsolat tükör – amelyben megláthatod önmagad. A szerelemnek időre és térre van szüksége, hogy beteljesedjen – sürgetni nem lehet, alapvetően botorság lenne.
Az elemzés során (névelemzés – ki ő, és milyen életcéllal, feladattal, sorslappal született le, a kapcsolati szám – hogyan működhet a társaskapcsolat vele, az életszám, közös jövő – megmutatja, mi a dolog vele egy kapcsolatban, a  tarot milyen lehetőséged lehet vele a szellemvilág szerint, és milyen érzelmeket táplál felőled. auraolvasás: benne vagy-e a szívében, és vajon van-e olyan hölgy, akit még nem felejtett el, s miatta blokkol a szerelemre.
Az ülés alatt kiderült sok minden – nem a társa a férfi – viszont rámutatott egynéhány dologra a vele való találkozás. Átbeszéltük a lényeget, mi az, hogy vonzás, bevonzás, vizualizáció , aura elementál. Miért fél a kapcsolódástól, és hol a blokk. Amit ő képzelt az csupán egy futó kaland…amit meg is kapott, bizony…de semmi több. Meg kell érni mindenre…fejlődni a megtapasztalásokkal lehet. Jobban rálátott a miértekre, a beszélgetés-tanácsadás alatt. Megokosodva köszönt el, és megbeszéltük a következő terápiás találkozót vele – az első fejezet a blokkoldás, oldás lesz.
Örülök, hogy megismerhettem, és hogy segíthettem egy fontos döntésében.
Ha úgy érzed, hogy elbizonytalanodtál, dönteni nem tudnál – hiányzik a bizonyosság! – keress meg kapcsolati tanácsadással.
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/?fbclid=IwAR3lZphiIaHhCseJ6QJpjnWUJopxfWat03c8oE1cC9D2dtIm5_bPsJSOQ_Y
Szeretettel várom továbbra is a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium,

tarot mester-jós
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Budapest-Örs vezér tere
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.

Asajah Stúdió

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu