Szerelmi varázslatok ideje lesz!

H  E  T  I     T  A  R  O T!
Május 24-től május 30-ig.

Teliholdas hetünk lesz!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’:
A hét energetikai terében jelenlevő jupiteri rezgés segít életünk bölcsebb megélésében.
A misztikus Nyilas Telihold köszönt be ránk még a hét elejében.
Méregtelenítésre és tisztításra, rontás-átok levételre is rendkívüli módon kedvező lesz ez a hét és karmatisztítás elindítására is jó energiák lesznek.

A Válaszutak VI.
Családi ügyek, konfliktusok rendezésére kiváló a hét elejének energetikája. Érzelmes gondoskodó akarattal harmonizálhatod a párkapcsolatodat a Rák-Mars állásban – áramoltasd a szeretetet! A jelenlevő jupiteri energiákban az angyal meditációknak, a magasabb világokkal való kapcsolatfelvételnek is jó ideje lesz. Mély lelki beszélgetéseknek is kedvez az időtér.  Felsőbbrendű én angyalos meditációval szeretettel várlak.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Jó program lehet a filmezés-az olvasás. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket.  A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesznek.  A párolt zöldség nemcsak főétkezéshez jó köret, de önmagában is remek vacsi lehet. Kozmetikára, masszázsra a legjobb idő a hét eleje lesz.  A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek kedvező lehet a hét elejének időtere. (A Hold a Skorpió jegyében jár majd csak szerdán, május 26-án lép át a tüzes Nyilas jegyébe.)


A Szerencsekerék X.
Május 26-án, szerdán a Nyilas Telihold köszönt be ránk – tízmilliószoros napunk lesz!
A neptunuszi energiák segítenek mindenféle spirituális tevékenységet. Kapcsolat gyógyításnak is jó ideje lesz – a szeretet energiájával légy jelen. Átok-rontáslevételre kitűnő lesz az energiatér – spirituális szertartással  segíthetek, ha ilyen gondod lenne.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Hasznos időtöltés lehet a vásárlás, és egészséges lehetőség a lábmasszázs – akár magadnak is elvégezheted. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat.  A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Fogyasszatok minél több folyadékot a veséteknek is jót tesztek: tiszta víz, ásványvíz, gyógyteák – a cukros üdítőket kerüljétek! Tisztítókúrára, fogyókúra elkezdésére remek a hét közepe – egészséges életmódváltásba kezdhetsz. A fodrászodat és a kozmetikusodat is bátran felkeresheted. Hajmosásra a héten a szerda és a csütörtök a legjobb nap lesz. A Vízöntő, Kos, az Oroszlán és  a Mérleg napjegyekre rámosolyoghat a szerencse a hét közepében.  (A Hold a Nyilas jegyében jár majd csak május 28-án, pénteken lép át a földies Bak jegyébe.)

A Világ XXI.
A Merkúr-Vénusz kapcsolat a harmonikus kommunikációnak kedvez – kreatív gondolataid születhetnek a jövőt illetőben.
Gyógyításra, gyógyulásra remek idők járnak – de kedvező az idő a spirituális tanfolyamok elvégzésére is. Csodás-misztikus-mágikus tanfolyamokkal várlak benneteket, szeretettel!
A hét vége föld elem minőségben lesz.
Kellemes program lehet a hegyi túra, kirándulás, erdei séta. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. Egyetek sok vitamindús gyümölcsöt – bőséges kínálaton a hazai és a déli. Kozmetikára, bőr és körömápolásra kedvező alkalmat ad a hétvége.  A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyekre kedvező lehet a hétvége energiája.  (A Hold a Bak jegyében jár majd csak május 30-án, vasárnap hajnalba lép át a Vízöntő levegős jegyébe.)

A Vízöntőben tartózkodó Szaturnusz a Bikában lévő Uránusszal váratlan helyzeteket is hozhat, erőt próbáló kihívásokkal nézhetsz szembe. Amit józan ésszel, magadat inspirálva, lélekben felemelve, megfontolt, okos megéléssekkel old meg.  Töltekezzetek szeretettel, harmonizáljátok szeretet kapcsolódásaitokat. Hozzatok bölcs döntéseket a Jupiter-Szaturnusz erejével.
A Nyilas Teliholdban a szerelmet vonzó varázslatoknak is nagy ideje lesz – angyalmágiákkal bátran kereshettek.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is.

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu