Szeretettel ajánlom figyelmedbe!

Ha teheted, vegyél rész angyal tanfolyamokon

Isten angyalinak csodás indiai nevük van – míg az ördög angyali névtelenek…és bizony őket angyaloknak szólítják sokan –  a tudatlanok valójában démonokat idéznek ezzel meg!


Fontos tudni, hogy mikor kit és hogyan, milyen eseményre hívhatsz, hogy erejével téged segítsen. Csak ‘megszentelt’ térben érdemes angyalozni! A tértisztítás fontos, és elengedhetetlen része a szellemi lények fogadásához. Különleges erőket szólíthatsz meg egy-egy angyalszertartásban.  Nem érdemes a neten kutakodni utána, mert nagyon sok ezo-bulváros marhaságot találhatsz, ami csak félre és megvezethet.
Avatott, behangolt angyalterapeutaként rendszeresen idézek  a klienseim  megsegítésére istenangyalokat, arkangyalokat, krisztusi angyalokat, és atlantiszi angyalokat, királyangyalokat is. Mindegyiknek csodás zöngésű, különleges neve van: csakis név szerint imaginálunk!

Személyre szóló angyalkonzultációval kereshettek: megtudhatjátok kik azok az angyalok név szerint, amelyeket sorsrendezésre hívhattok  rendszeresen. Összeállítok neked egy listát, és egy jegyzetet, azokra a dolgokra, amikkel kapcsolatosan szertartásban idézhettek. Beavatást kaphatsz az angyal lehívásokra –  szerencsésebb és  sikeresebb lesz tőle az életed! Angyalos konzultációkkal várom az ezoterikus Hölgyeket!  Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu