Szilveszter a Bak havában

Az Új esztendő előszobájában.

“Az elfogadás bölcsessége – Bármit hozzon is a pillanat, fogadd úgy, mintha te választottad volna! Fogadd el, és cselekedj! Dolgozz mindig vele együtt – soha ne ellene! Tedd a barátoddá, a szövetségeseddé – ne az ellenségeddé! Egész életed csodálatos változáson fog keresztülmenni.” – Eckhart Tolle

A Szilveszter egyfelől a leltárkészítés napja, másfelől a szórakozásé – az évbúcsúztatás ideje. A Hold a Rákban halad egész nap, és csak 23 óra után lép át az Oroszlánba  – kissé feszült és balesetveszélyes nap lehet – legyetek figyelmesek.
2021 a Szaturnusz éve lesz. A Szaturnusz sorsbolygónk, a nagy tanítónk: az Idő és a Karma ura. De megspékelődik a jövő év az  Uránusz és Jupiter rezgéseivel is, amely erő nagy fordulatokat, és hirtelen változásokat, új utakat hozhat. Fontos, hogy légy rugalmas és hangolódj pozitívan az  ötös év energiájára, a  személyes éved  rezgésével.
Újévi varázslatokhoz igen-igen kedvező energiák lesznek – angyalmágiákkal – bőség, szerelem bevonzásra – szeretettel várlak! Ha elakadnál: havonta érdemes tarot- elemzést kérni – a jövőbe nézni.


Az Időkapuban szilveszter napján Pojél őrangyal áll, a Fejedelemségek karából, Haniél arkangyal csapatából. Bőséggel ajándékozza meg pártfogoltjait. Hívhatjuk ezen a napon Zadkiel arkangyal segítségét is. Magas rezgésével átalakítja a negatív energiákat, és semlegesíti is azokat. Erejével könnyebben tudunk megbocsátani magunknak és másoknak leveszi rólunk a neheztelés súlyát és a megbántás terheit. Segít átalakítani negatív karmánkat, és spirituális fejlődésünk is egyengeti.

Kívánom, hogy: Hozzon az új esztendő jó egészséget, csodás, sikeres lehetőségeket, reményteljes helyzeteket, új barátokat, hosszan tartó boldogságos szerelmet, több szeretetet, bőséget, jóllétet mindenben!
Áldás mindenkire, aki e sorokat olvassa. Boldog Új Évet!

Léleköleléssel:
Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu