Tavaszi erőben – heti tarot.

Heti tarot

Növőholdas hetünk lesz – aktív energiákkal, okosan!

AZ ERŐ XI.
Aktív napokkal kezdődik el a hét eleje… Oroszlán növőholddal kezdünk – feszültebb, idegesebb, harciasabb energiákkal telít tűz elem. Energikus leszel a  csodás tavaszban.Ha fontos lépésre szánod magad sikereket jeleznek az égik, kapcsolataidban és munkába is nyerő leszel. Az időtér a művészeti programoknak is kedvez.

AZ ÖRDÖG XV.
A hét közepén már a Szűz növőholdra figyeljünk oda, ne tegyünk kritikusak, csípős megjegyzéseket se tegyünk másokra. Törekedjünk arra, hogy senkit se bántsunk meg. Jövőtervezgetésre alkalmasak a napok, de a baráti találkozóknak is kedvez az idő. Segíts másokat – Oldódó energiákkal szervezkedhetsz! – engedd el azt a helyzetet, ami akadályozott eddig abban, hogy önmagadra találhass. Különösen figyelj oda kapcsolataidra – irigyeid lehetnek, ellenséges erőkre számíthatsz – ésszel lépj és megfontoltan cselekedj. 

A NAP XIX.
Mérleg növőhold érkezik meg a hétvégére – békés időszak következik. Kiegyensúlyozottan jónak, harmonikusnak ígérkezik a hétvége így. Töltődj fel mindennel amivel csak teheted. Érezd jól magad és a szeretteidet is kényeztesd. Ne bánkódj semmin se – adj hálát az áldásoknak életedben. A sorsod ura vagy, az lesz amit teremtesz. Időnként jó dolog elhagyni a megszokott terepet, a komfortzónából most is kiléphetsz!
Hétfőn  már az igen erőteljes, transzformáló erejű Skorpió telehold köszönt be ránk. Az elengedés, elfogadás megélésében egyeseknél igen mély lelki-fizikai tüneteket okozhat.

“Kizárólag akkor beszélhetünk saját akaratról, ha önkéntesen választjuk azt, amit kötelességünk megtenni…” – Jim DeKorne

Ésszel-szívvel cselekedj – tudattisztító, behangoló meditációkra várlak – hogy toppon légy, és sikeresen dönthess; mágikus erőd felszínre hozhasd.
Izgalmas hétre számíthatunk – sorteremtő hatalmad van!

A lapokat a Kazánlár-féle tarotból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam…

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – van, aki előbb, aki utóbb éli ezt meg…de az is lehet, hogy a sorsa még nem érkezett meg, s távol maradnak a blokkok miatt a segítő lehetőségek. Személyes jóslás – egyéni konzultációs terápiában kérhető.

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés.
Energetikai tisztítások.