Tavaszi újjászületésben!

Április – tavaszhó – szelek hava- Szent György hava

Csodás hónapod lehet, ha jó felé indulsz el.  Intenzív tüzes, kreatív lendületes energiákban köszönt be a szelek hava. Erős gyógyító energiák is hatnak.
Újba kezdeni, megújulni van idő – amit pozitív gondolatokkal elindítasz ebben a hónapban azt sikerre viszed. A jelenlevő földies energiák stabilitást hoznak. A Szaturnusz a Halakban jár – aktív cselekvésre, probléma megoldásra remek a téridő.
A Vénusz-Plútó  az átalakulást támogató, a radiális változást felgyorsító rezgése segítségünkre lesz, hogy változtatni tudjunk: ne ijedj meg, ha valamit véget ér – a jó lehetőségekre összpontosíts!
Április a 4-es szám rezgése alatt áll – a tarotban a Császár IV. lapját azonosíthatjuk vele. A rendre, józanságra, fegyelemre, felelősségre utal. Felhív, hogy bízz saját energiádban, és azzal együtt cselekedj.
A 4-es szám az Uránuszt jelképezi, kapcsolatban van a Nappal. A cselekvés, a tett és a munka száma. Utal a tervek megvalósulására az új eszmék, az új gondolatok iránti nyitottságra is.
Új fejezet kezdődik az életeben egy új sorkör nyílik – új ismeretségek jönnek, új lehetőségek érkeznek. Figyelj befelé és hallgass a megérzéseidre, működtesd az intuíciódat.
A Merkúr retrográd besegít, hogy újra értelmezd sorsdolgaidat, megtaláld a legjobb megoldásokat. Ha elakadnál, bizonytalan lennél, keress meg bátran: sorselemzéssel, negyedéves, éves tarot előretekintéssel várlak.  Grátisz blokkoldás, energetikai szint emelés, égi útmutatás.


Április jelentősebb napjai:

Április 3. 4-én a Merkúr-Plútó kapcsolatban felerősödik a ‘szavak ereje’. Figyelj oda ki varázsol benned: az Univerzum hallgatózik, megvalósul minden amire gondolsz, amit kimondasz!
(Félelem-oldással – energetikai fényre hangolással segíthetek.)

Április 6-án köszönt be a ránk a Mérleg telihold: az összegzés, a lezárás erejével. Teremts egyensúlyt magadban. A nagy beszélgetések ideje lesz: átalakíthatod a sorsodat a plútói rezgések erejével. Lásd meg mindenben a tanítást. Párkapcsolatod, kapcsolódásaidat emelheted fel. (Kapcsolat harmonizálással, kapcsolat gyógyítással is kereshettek: feloldhatjuk a negatív mintákat, blokkokat.)

Április 14-től 16-ig a Vénusz-Szaturnuszban gazdasági ügyeidet rendezheted: pénzügyeidben észszerű döntéseket hozhatsz a megváltozott gazdasági helyzetben. Ideje lesz a sorsváltoztatásnak – kapcsolódj az energiákra, a transz-plutói erők aktiválnak, a megoldások felé terelnek. (Tarot opciókkal belenézhetünk a jövőbe, mi hozhat számodra jó lehetőségeket munka, karrier szinten.)

Április 20-án a Nap a Bika jegyében lép át: a föld elem stabilitást hozhat. Az Univerzum arra ösztönöz, hogy engedd el a ragaszkodásodat, az új minőségekre fókuszálj. Egy új sorskör indul – merj kilépni mindabból, ami már nem szolgál, nem boldogít. A Napnak a Bikába lépésével anyagi szinten is elindul az élet. Ez az energia erőt, kitartást ad mindannyiunknak terveink, céljaink megvalósításában. (Új élet teremtő vezetett-meditációval is kereshettek.)

Április 20-án a Kos Újhold érkezik, a nagy erejű plútói napfogyatkozással. Egy új holdhónap kezdődik el. Gyógyításra, gyógyulásra, alternatív gyógyászatra, önvizsgálatra is kedvező a téridő energetikája. A szaturnuszi rezgésekben személyes szinten figyelj arra, hogyan emelheted az életed a korlátozott lehetőségekben. Kerüld el az alacsony rezgésű, negatív, félelemkeltő erőket – a kiteljesedésre törekedj, vedd észre a szerencsés lehetőségeket. (A gazdagság-pénzügyi jóllét szerencse szertartásoknak jó ideje lesz – kérj időpontot tőlem a mágiára.)

Április 21-től a Merkúr május 15-ig retrográdba, tolató mozgásba kezd. Ez az újragondolás időszaka lesz: most extra időt kapunk megint céljaink átgondolására. Nem érdemes ebben az időben szerződést kötni, blokkok lehetnek az utazásban, a hivatalos ügyek intézésében,fontos döntéseket most inkább ne hozzunk. (Csakra-aura-meridián-nadi hangolással segíthetek, hogy megőrizd a rezgésszinted.)

A hónap végére felpörögnek az események – enyhülhet a feszültség – ne hagyd magad manipulálni, ne hagyd magad eltéríteni a célodtól. Fontos, hogy békét teremtsd önmagadban.
A szerelmi mágiák legjobb ideje: április 20. és április 29. között lehet lesz – jelentkezz be a programra.
A részletesebb havi energiákat majd a napi tarot jegyzeteimben olvashatod.Április hónapban a Szeráfok karának őrangyalai uralkodnak, Metatron Arkangyal védelme alatt. Metatron Arkangyal az angyalok fejedelme. Energiája segít abban, hogy szövetséget kössünk a léttel, legbensőbb lényünkkel.

Fókuszálj az örömöt hozó dolgokra, fordulj vissza a természethez, eredeti létedhez. Vállalj felelősséget az életedért. Adj hálát: Minden lehetőség, adottság ajándék! A hála, a boldogság és az elégedettség érzése, magas rezgésszintre emel, és így a bőség terébe érkezhetsz: kezdj minden napot hálával. Ha hálás vagy az égiek segítenek neked: törekedj arra, hogy legyen benned béke nyugalom. Az egy igaz Isten áldása veled lesz, elkísér minden napodon!
A kikelet havában az önmagadra találás ideje lesz. Csodás, áldásokban gazdag megújulást kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu