Teliholdas hétvégén lesz – erős spirituális rezgésekkel!

H  E  T  I    T  A  R  O  T!
Október 26-tól november november 1 -ig.

Október 31. Halloween, november 1. Mindenszentek, november 2. Halottak napja.
Halott rokonainkkal, szeretteinkkel most könnyebben felvehetjük a kapcsolatot – egyre vékonyodik a fátyol élők és holtak között. Azrael arkangyal vigasztalásban és búcsúban is sokat segíthet.

Az Igazság VIII.
Kommunikációra már nyitottabbakká leszünk, ügyeket intézhetünk – azért csak óvatosan a hátráló Merkúrban. Vigyázzatok a közlekedéssel, az átlagosnál is jobban legyetek figyelmesek, és körültekintőbbek. A Hold Neptunusz együttállás támogat minden egészségügyi beavatkozást. Döntéshelyzetekben sorselemzéssel várlak – tarot opciókkal segíthetek.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. Kellemes időtöltés lehet a vízparti program, vagy a növényápolás. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A friss gyümölcsökről se feledkezzetek meg – desszertnek. Hajvágásra a hét eleje kedvezőtlen lesz – de a masszőrödet és a kozmetikusodat bátran felkeresheted. Locsolni, füvet nyírni hétfőn, kedden érdemes – ha van kiskerted. A Bika, a Rák, a Skorpió és a Bak napjegyeknek kedvező lehetőségei lesznek. (A Hold hétfő, kedd, a Halak jegyben lesz jelen.)

A Válaszutak VI.
Szerdán a Vénusz a Mérlegbe lép át – harmonizálhatjuk kapcsolatainkat, párkapcsolatunkat is. Csütörtökön feszítő Kos-mars energiák hatnak, hozd magad nyugalomba. Kerüld a vitákat, a veszekedést – vess véget a féltékenykedésnek és a hatalmi harcnak végre – tégy rendet a kapcsolataidban. Sorsrendezésnek jött el az ideje. Párkapcsolati elemzéssel, szerelmi jóslással, tanácsadással kereshettek.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legjobb program lehet a testedzés, de az ügyintézéshez is kedvező napok jönnek. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Fogyasszatok gyümölcs- és zöldségleveket rendszeresen kiváló vitaminforrás. Szerdán, csütörtökön és pénteken semmiféle korlátozás nincs a szépészeti lehetőségben – sőt a legjobb időben lehetsz! A hét közepében gyümölcseltevésre alkalmas, jó napok lesznek. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas, és a Vízöntő napjegyeknek kedvezőlehetőségei lesznek. (A Hold a szerdán a Kos jegyébe lép át.)

Az Ítélet XII.
Szombaton a Bika Teleholdat, azaz a  ‘kék holdat” üdvözölhetjük Halloween napján. Figyeljetek oda a belső Arany angyalotok üzenetére – érdemes rámeditálni erre a lehetőségre. A közeljövőbeli események bevonzásárhoz rendkívül jó az időzítés – angyalvarázslatokat este végezhetsz. Érdemes meginvitálni a mágiához őrangyalod erejét is, az inkorponációt végezd el.
Vasárnap egy hatalmas dimenziókapu nyílik – halott szeretteinkkel kommunikálhatunk – a megbocsátásnak és az elengedésnek ideje ez. Az elhunyt lelkekkel is tudsz beszélgetni angyalos szeánsz alatt: megbocsátani, tanácsot kérni is lehet. Fény hazába emeléssel, és halott kommunikációval szívesen segítek.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot.
A legjobb program lehet kertészkedés, a séta, vagy a vásárlás – a túlköltekezéssel vigyázz, a péntek takarékossági világnap lesz!
A legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok és a sók lesznek. A hétvégi ebédhez tálalhatsz friss salátákat is nagyobb mennyiségben. Szombaton és vasárnap nagy ívben kerüld el a fogorvost, semmiféle fogászati beavatkozásra nem jó az alkalom. Fogyókúra megkezdősére viszont vasárnap a legjobb időben lehetsz. A kertben műtrágyázni szombaton a legjobban lehet, a vasárnapi nap inkább az ültetésnek kedvez. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvező lehetőségei lesznek. (A Hold péntektől a Bika a jegyben jár.)

Hozd egyensúlyba magad – Felelősséggel, meggondolt akarattal haladj, nagy döntések előtt állhatsz, sorsfordulati lehetőségekben. Tégy rendet az életedbe, pénzügyeidbe, szerelmi kapcsolataidba és társasági viszonyaidban.
A családi- rokoni látogatásoknak most nagy ideje lehet majd – a mindenszentek alatt gyakorolhatjuk a szeretetkapcsolat ápolást.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyílvános a világhálón:
https://asajah.hu