Telihold – tízmilliószoros napon!

Február 27. – Telihold a földies Szűz rezgésében!

Csodás teremtő napot kaptunk megint. Engedd el azt, ami, aki már nem tartozik hozzád – és kezdj egy teremtő szebb-jobb életet.
Nagy döntések ideje jött el, most rendet tehetsz az éltedben. Figyelj oda belső vágyaidra, találj rá a belső az egyensúlyodra! – megtalálhatod  problémáidra is a megoldást. Lehetőleg nagy műtétet ne tervezz erre a napra  – halaszd, ha halasztani lehet.
Érdemes lesz a táplálkozásodra is odafigyelni  a Szűz teliholdban – az emésztőszerveket ne terheld meg kerüld a zsíros, puffasztó  ételekkel.  Életmódváltásba is kezdhetsz – spirituális emberként élni nagy élvezet!
Engedd el az önkorlátozó gondolataidat, szabadítsd fel a lelkedet.
engedd el a kontroll és a teljesítmény kényszeres magatartásodat.  Kritika, és büntetés helyett inkább jutalmazd magad – szeresd megad, hogy gyógyuljon az életed. Használd ezt a csodás mantrát: “Értékes vagyok, szerethető vagyok, sikeres életet élek,  szerencsés és boldog vagyok!”
Meditálj egyet, mielőtt az elengedést gyakorolnád. Csendesedj le és  gyújts egy fehér gyertyát, az egyik kedvenc füstölőd, hallgass egy nyugtató relax zenét, majd írd le egy papírra azt  ami nyomaszt, amit elengedni szeretnél az éltedben, olvasd fel hangosan, és égesd el! Erre az angyali szertartást Mihály arkangyalt is meginvitálhatod. Ereje megszabadít, és felszabadít a félelmek, és a szorongás alól.

Ezen  a napon az Időkapuban Habuhjah őrangyal fog tartózkodni az Angyalok karából, Gábriel arkangyal csapatából.
Imájával megszólíthatod: “Habuhjah őrangyal kérlek tedd hitemet termékennyé. Add meg nekem, hogy életem során a a kísértések csak még jobban megszilárdítsák hitemet, és segítsenek eljutni az események magasabb szintű tudatosításához. Adj nekem erőt a merészséghez, töltsd meg szívemet bátorsággal, hogy szembeszálljak a veszélyekkel, juttass eleget nekem a te fényességedből, hogy legyőzzem a sötétséget és a félelmeket. Habuhjah angyal engedd meg nekem, hogy mások és a magam számára az egészség, az öröm, a szeretet és a bőség forrása legyek. Hálás szívvel köszönöm neked, szeretlek téged. Ámen!”

Ne felejtsd el szerencseköveidet, kristályékszereidet, tarot kártyádat  feltölteni, a telihold rezgésével.   Ezen a napon minden tízmilliószoros erővel hat – ügyelj gondolataidra, és kimondott szavaidra. Teremtő-vonzó varázslatokkal kereshettek ezen a napon is! Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket – elengedő, oldó és teremtő varázslatokra.
Csodás hangolódást kívánok a misztikus energiákra!

Asajah
spirituális tanácsadó- life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász–angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu