Teliholdas hétvégénk lesz!

H E T I   T A R O T !
Február 22-től február 28-ig.

Erős marsikus energiákkal kezdődik a hét – türelemmel legyél – találd meg lelked középpontját!A Vénusz enyhítő rezgésekkel közelít – aktiváld magadban a magasabbrendüt!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’.
 

A Bolond XXII. – nyílj meg és szabadítsd fel az elméd az újra.
Családi konfliktusokat lehet rendezni a hét elejében. A merkúri aktivitásban a beszéd, a kommunikáció is jobban mehet. (Kisebb elakadásokra azért még néhány napig számítani lehet.)  Fontos, hogy tisztázd és rendezd emberi kapcsolataidat, az elengedésnek is jó ideje lesz. Elengedni is jobban lehet – azt, ami aki nem szolgálja fejlődésedet – komoly válaszút előtt állhatnak majd egyesek.A szíved szerint dönts érzelmi ügyekben. Angyalozással bátran kereshettek, az angyalok a szívbéli dolgokban is sokat segíthetnek.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. A legjobb program lehet a kertészkedés, vagy a vízparti séta. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Egyetek sok gyümölcsöt – remek vitaminforrás, élvezzétek a bőséges kínálatból való válogatást. A bőrápolásnak, kozmetikának, masszázsnak kedvez a hét eleje energetikája. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvező lehet a hét eleje.  (A Hold a Rák jegyéből szerdán lép át a tüzes Oroszlán jegyébe.)

A Válaszutak VI. – a szívből jövő szabad döntés szabadsága.
A jövőtervezésnek kedvező napok lesznek. Csütörtökön a Vénusz a Halakba lép – feszültséget oldó, enyhülést hozó állás. Meditálásra, önmagadba mélyedéshez jó időben lehetsz – vedd fel a kapcsolatot égi segítőiddel – Felsőbbrendű Én angyalos meditációra szeretettel várom a Hölgyeket – egységbe hoz, magas lelki szintre emel. Romantikus energiákkal áld az ég – párkapcsolati dolgokban dönthetsz megint. Felemelni, lelki szintre emelni, avagy elengedni. Nem biztos, hogy szakítani kell, a nem működő aspektusokat engedd el.Párkapcsolati összerezegtető áldással, tisztítással is kereshettek.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a gerincet, az eret és a szívet. A legjobb program lehet a szabadtéri piknik, séta a szabadban, családi programban. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. A citromos-mézes zöld tea igen jól eshet napközben, de estebédhez is finom lehet. A fodrászodat bátran felkeresheted, szerda, csütörtök a hajvágásnak, hajmosásnak kedvez, bőrápolásra is jó energiák lesznek. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyekre rámosolyoghat a szerencse.  (A Hold az Oroszlán jegyéből pénteken lép át a földies Szűz jegyébe.)

A Remete X. – a bölcs döntések ideje, a belső fény felismerése.
Bölcs gondolatok érkezhetnek az energetikai térben – a Szűz Telihold erejében. Február 27-én, szombaton tízmilliószoros napként a Szűz teliholdat üdvözölhetjük! Energetikai gyógyításnak és kapcsolat gyógyításnak és az ügyintézésnek is kedveznek a rezgések. Vasárnap a Vénusz a Bika-Uránusszal találkozik – átláthatóbb és nyugisabb időszak következik, lágyabb energiák hatnak. Csakra-aura tisztítással, oldással, blokkoldással kereshettek.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztőszerveket. A legjobb program lehet a barkácsolás, vagy az olvasgatás. A legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok és a sók lesznek. Egyetek sok friss zöldséget, salátának, desszertnek. A hétvégében a masszőröd is bátran felkeresheted, fodrászkodásra is remek energiák lesznek. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek – járjatok nyitott szemmel.  (A Hold a Szűz jegyéből vasárnap lép át a Mérleg levegős jegyébe.)

A héten uránuszi energiák hatnak, nyiss az újra – és szabadítsd fel a lelked az elnyomó, gúzsbakötő, régi elavult hitrendszerek, kapcsolódások alól. Légy céltudatos teremtő – keresd a pozitív lehetőségeket – rakj rendet az életedben – az Idő most van!


Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu