TERÁPIÁS KONZULTÁCIÓ

AZ ÉLET SZÉP, CSAK ÉLNI TUDNI KELL!♥

Amikor az ember teljesen eggyé válik azzal, amit csinál, és tudja, hogy erős, és az adott pillanatban ő maga irányítja a sorsát, és az eredményektől függetlenül úgy érzi, hogy minden milyen jó… Akkor éli át teljes lényével, hogy áramlik benne az élet… ez a FLOW!

AZ ÉLET SZÉP!

Csináld amit szeretsz, és szeresd amit csinálsz!

terapias-konzultacio

Légy pozitív, gondolkodj pozitívan! – egyre többször halljuk ezt a mondatot. És próbálkozunk. Egy ideig sikerül, de aztán nem megy… Folyamatosan visszakerülünk a mínusz állapotunkba. Abba, amikor nem látjuk olyan fényesen az életünket és körülöttünk a világot. Azért, mert a szeretetsebeink, a múltbeli sérüléseink, a félelmeink nem engedik meg, hogy jól érezzük magunkat a jelenünkben.
Amíg nincsenek feldolgozva, meggyógyítva és ily módon elengedve, kitakarítva a bennünk megrekedt negatív érzések, addig ezek mindig és mindig visszahúznak. De amint ez a takarítás elkezdődik és idővel megtörténik, már fokról-fokra jobban érezzük magunkat. És egyre tovább sikerül a pozitív állapotba maradni, hisz egyre kevesebb sérelmünk van, ami visszahúzna…

AZ EMBERNEK MEGVÁLTOZIK AZ ÉLETE, HA MEGVÁLTOZNAK A GONDOLATAI!

Az Önismeret fontos dolog. Fontos szembenézni önmagunkkal és felfedezni magunkban kérdéseinkre a válaszokat. Ha szeretnél egyedülálló figyelmet, megértést kapni, szeretnél magadnak megoldásokat találni, akkor gyere és beszélgessünk – megtisztelsz a bizalmaddal!

SZERETETTEL VÁRLAK TERÁPIÁS KONZULTÁCIÓIMRA!♥♥♥

 

Asajah
spirituális tanácsadó,
léleklátó médium, tarot mester-jós,
energiagyógyász, angyalterapeuta

Budapest-Zugló, Örs vezér tere
ASAJAH STUDIO
20/278-26-12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig
Skypon is elérhető vagyok.

https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-terapiak.php