OKTÓBERI ÚJHOLD

KAPCSOLAT  TISZTÍTÓ ÚJHOLD!

Október 1-én, szombat hajnalban 02:12 órakor ÚJHOLD A MÉRLEGBEN.

Érdemes álmainkat megjegyezni – az Álomnapló kéznél legyen.

ujashold

Az újhold segítséget nyújt a külső-belső megújulásban.

ÉRDEMES ANGYAL SZERELMI MÁGIÁT KÉSZÍTENI!

A mostani újholdkor a párkapcsolatodat újíthatod meg, varázsolhatod, töltheted fel csodás erővel, vagy elengedheted végre azt, aki nem hozzád való, aki nem a sorsod építője.

Határozd meg mi az amit el szeretnél érni a közeljövőben, s mi az ami gátol terveid megvalósításában, min vagy hajlandó változtatni.
Hozd formába magad energetikailag, és kezd el fényezni imaginálni a jövőbeli sorsodat – hozd létre gondolatban az új csodát magadnak! Jupiter segít bennünket.
Készíts egy listát vágyaidról: mit szeretnél elérni, mire vágysz – a realitás talaján! – s kezd el elképzelni. Mivel most nagyon kedvezőek az energiák a képek megalkothatják a teremtő gondolatok vonalát. Csak képzeld el! Céltudatosan, tervszerűen.
Teremtésre fel tehát! Újholdtól nő a Hold, és vele mindaz, amit kívántunk. Ha változtatni szeretnél az életeden kezd el most.

Az októberi újhold segít a kapcsolati kommunikációban is – de kedvez az ingatlanügyeknek is.

 

HÍVD AZ ÚJHOLD ANGYALAIT.
Az újhold angyalai ezüstszárnnyal rendelkeznek, és általában szikrázó palástba öltözve jelennek meg.

Geniel – Enediel – Anixiel, Azariel – Gábriel – Dirachiel – Schliel- Amnediel,Barbiel – Ardifiel – Neciel – Abdizuel – Jazeriel – Ergediel.

A hold angyalokkal meditálhatsz, kérhetsz útmutatást, jeleket. Tudd, hogy ők készen állnak arra, hogy segítőként életedbe belépve pozitív változásokat hozzanak számodra.
Figyeld meg az embereket, akik körülvesznek – ők a Te tükreid. Lehet, hogy a Hold angyalok éppen rajtuk keresztül juttatják el hozzád az üzeneteiket.

CSODÁS ÚJHOLDAS TEREMTÉST NEKTEK!

Asajah