Újhold jóslás – október 1.

ANGYAL JÓSLÁS

JÁTÉKOSSÁG
Az ellazulás nagyszerű ötletekkel ajándékoz meg. Erősíti spirituális kapcsolataidat, isteni vezérlésedet és energiaszintedet. Megújult erőkkel és sugallatokkal, még könnyebben sikerül megvalósítani vágyaidat. Ellazult és sugárzó személyiséged jó hatással van másokra is. A derűlátás maga termeti meg az új lehetőségeket.


CSODÁK

Képzeld el, hogy az angyalok megtisztítják az utadat, és és érezd, hogy Isten teljese bölcsességével és kreativitásával támogat.Ha elpihensz a Forrásban az Áldások rögtön körbevesznek.Légy nyitott, hogy a csodák rád találjanak.


SZÁNDÉK

Törekvéseid vezérlik tapasztalataidat. Arra kérnek az angyalok, hogy szeretettel válaszd meg céljaidat, és szeretettel haladj feléjük.Ha törekvésed spirituális megalapozottságú nemcsak magadon, de másokon is segíteni tudsz.

 

oktangyal2


TUDD, HOGY AZ ANGYALOK ÖRÖMMEL SEGÍTENEK BÁRMILYEN ÁTALAKULÁS IDEJE ALATT.

Az ősz uralkodó angyala: Torquaret – őrző angyalai: Guabarel és Tarquam.

Az Időkapuban HAÁMJAH Őrangyal tartózkodik egészen október 3-ig. Haámjah az Erősségek marsi karában a vénuszi energiákat uralja. „Haámjah tisztítsd meg érzéseimet, tartsd távol tőlem mindazt, ami nem egyeztethető össze az isteni törvényekkel.”

Asajah