Teremtő csodanapon!

A Tízmilliószoros napok csodahatalma

Alapvetően azok a gondolataid határozzák meg valóságodat, amelyeket nap, mint nap elgondolsz. Vigyázz mire gondolsz, mert könnyen meglehet, hogy teljesül…
Engedd el a sötét gondolataidat, pozitív jövőt vizualizálj!
Emeld magad egy magasabb pozitív tudatállapotba és gondolj arra, amikor valami miatt boldog voltál – érezd át újra ezt az érzést, és töltekezz be vele, így felemelheted magad egy magasabb rezgésminőségre, ahol már nincs szomorúság, ború. A derű létezésében örömre hangolod át magad. így csakis a pozitív gondolatok fognak erőre kapnak benned, és a pozitív dolgokat fogod vonzani, míg ha szomorú vagy a negatív események zuhanhatnak rád csak.
Tudatosítsd magadban, hogy mik a vágyaid és tervezgesd, gondold végig, hogy mi áll most rendelkezésedre, ami akár egy lépéssel is közelebb visz az álmod megvalósításához.ásd magad sikeresnek, boldognak. Fordulj önmagad és mások felé szeretettel, jó szándékkal Adj hálát mindazért, amid van. a valóságban is tegyél lépéseket a céljaid, vágyaid felé. Bármilyen aprócska is legyen egy-egy cselekedet, amit ma lehetőségedben áll kivitelezni, tedd meg!
http://asajah.hu/telihold-tizmillioszoros-napon/

Ezen a napon minden gondolt és kimondott szó tízmilliószoros erővel hat. Éppen ezért légy tudatában mindennek, amit teszel és gondolsz.
A mantrák is fokozott erővel hatnak. Tudatalatti félelmeidet írd át egy egyszerű gyakorlattal – mond ki a következőket a tükör előtt állva: „Megérdemlem, hogy nagyon boldog legyek! Megérdemlem, hogy szeressenek és boldogan éljek.”
Persze ne feledd, hogy ami segítséget most adsz másoknak, azt sokszorosan kapod vissza! Fénymunkásként küldhetsz Fényt a földnek és az emberiségnek. Kérd, hogy minden ember szívében jelenjen meg a szeretet, az elfogadás, a megértés és a megbocsátás, mind önmaga, mind a világ felé.

Szeretettel teli teremtő csodanapod kívánok Mindenkinek!

Asajah
spirituális tanácsadó- life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász–angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu