Teremtő energiákkal a januári Újholdban!

A januári Újhold január 17. hajnali 3.17 perckor köszönt be ránk a Bak jegyében.

Az Újhold mindig új lehetőségeket hoz magával.
A költözéshez, utazáshoz is jó energiát kapunk. Alkalmas ez  az időszak tisztítókúrához, böjt kezdésére is. A Bak újholdkor végzett meditációkban növelhetjük kitartásunk, szívósságunk, felelősségtudatunkat.

„A jó kezdetet pedig csak akkor találjuk meg, ha a jó oldalon vetjük fel életünk könyvét.” – Ezel

Igényünket, igazunkat képviselve hatalmas energiát kapunk.
Ez a mostani különlegese újhold alkalmas arra, hogy a kitartó Bak jegyének energiája  erőt adjon új terveinkhez, és a még aznap a Vízöntőbe érő Hold pedig a  független, egyediségre törekvő energiákkal építkezve saját igényeinket képviselve lépjünk át egy új, jobb, minőségibb jólléletbe.

Merj élni, merj lépni!
Az újholdat követő napokban  kioldó energiák érkeznek – a szorító időszak lassan véget ér – fellégezhetünk. Ha merni lépünk hatalmas változásokat indíthatunk el életünkben.  Az álarcokat letéve, szívünket kinyitva igaz hittel haladni, alkotni, adni, s elfogadni készen.

Az Arkangyalok karának angyali ereje támogat.
Az Időkapuban Mihály Arkangyal vezette Arkangyalok karának angyala, Mitzraél őrangyal áll. „Mitzraél tégy hűségessé az angyalok világához, hogy minden szavam és összes mozdulatom a világossággal, és örömmel teli mennyei élet visszfénye legyen.” Mitzraél angyal ötleteink megvalósulásában segít.

A teremtő mágiák százszoros erővel hatnak!
Az esti teremtő mágiákat százszoros energiák segítik most. Hívjuk meg a manifesztácói angyalát, Ariel Arkangyalt, hogy energiájával pozitív áldássá koronázza teremtésünket. Tervezzük meg céljainkat, programozzuk be a megvalósulás energiáját.
Konzultációs időben elengedő, teremtő meditációkkal, angyalmágiákkal segítségedre lehetek.

Ragyogó ötletekkel  megáldott, varázslatos Újholdas teremtést!

 

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Elengedő – teremtő mágiák személyes konzultációban.
Skypeon is elérhető vagyok.