Minden a megfelelő időben érkezik el hozzád!


A mostani időszak kedvező a karmaoldásra.
Lerakhatjuk karmikus lelki terheinket. A lelki terhek megakadályozhatják a spirituális fejlődésedet, és azt is, hogy egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet élj meg.

„Minden ember saját, egyéni sorssal rendelkezik, következésképpen mindenkinek más az életfeladata. Ami az egyik embernek álmai netovábbját jelenti, az a másik számára tökéletesen közömbös lehet. Amit az egyik mindennél jobban szeret, az a másikban elutasítást kelthet. Hogy boldogságban, szeretetben és beteljesülésben van-e részünk, az elsősorban attól függ, követjük-e a lelkünk tervét. A lélek terve minden embernél különböző. A te lelkednek mi a feladata, és miben találhatod meg a boldogságodat?” – Ruediger Schache: A lélek tervének titka


Karmaoldás – vezetett meditációban –  terápiás folyamatban.
Az elengedő és karmaoldó terápiás meditációk segítenek Neked – hogy tovább tudj lépni, a sorsod útján előre, felfelé. Az oldás hosszú folyamat, de már az első héten változásokat tapasztalhatsz…  Nemcsak oldásokkal, de elengedő mágiákkal is kereshetsz. Minden negatív érzelem, nyomasztó emlék kioldható, és elengedhető.

417 Hz – A múlt feloldása, változások elősegítése.

 

A tiszta tudat tiszta gondolatokat szül. Amikor megérted, hogy mi miért történt veled, megérkeztél önmagadba – a feldolgozás megtörtént. Ha nincs súlyos teher, elindulni és továbbmenni is oldottabban lehetséges.

Asajah
spirituális tanácsadó

Bejelentkezés oldásra:
20 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Budapest-Örs vezér tere – Asajah  Stúdió

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot.
Energetikai blokkoldások – elengedő meditációk – karmaoldó meditációk – sorsangyali behívások