Életpróba – sorsfordulati döntések – új utak.

„A sors akkor állít minket nagy döntések elé, amikor a legkevésbé sem számítunk rá. Ilyenkor derül ki, elég bátrak vagyunk-e, hogy megváltoztassuk az életünket. Ilyenkor nem tehetünk úgy, mintha mi sem történt volna, és nem hivatkozhatunk arra, hogy még nem vagyunk felkészülve a döntésre. A próba nem vár. Az élet nem néz hátra.” – Paulo Coelho

Sorsévek- sorsfordulati évek.
Minden sorsév hozhat valami újat.
Az új sorskör sokszor megrémíti az embereket. A lehetőség, hogy újba kezdjenek, elhagyva a biztos komfortzónát.
Van akinek az életében nincs válaszút, nincs választási lehetősége sodorva, sodortatva éli le az életét…nem mer váltani, máshová tartozni, másként élni sem.
Van olyan akinek egyre több új, s újabb kör nyílik; új utak, új lehetőségek sorra, ahogy érik, fejlődik a lelke, egyre többször kezdhet újba. S ezt örömmel teszi.
Van aki nem fél, csupán tanácstalan, annak ha nyílna is – végképp elakadna… sose próbálta, hogy másképpen nézve, lássa magát másnak. Őt általában az élet dobja tovább, s az égiek forgatják bele az újba…s ha a sodrás erős, épp hogy bele nem fullad… Pedig egyszerűen csak az árral nem kellene keményen szemben úsznia.
Van aki éli az életét, van aki megéli az életét.
Nem mindenki spirituális szemmel nézi az élete filmjét.
Van aki tanul, megért, beintegrál, fejlődni vágyik. Van aki megáll, lelassít, többre se vágyik.

A tarot lapok felfedik a lényeget.
A legutóbbi vendégem egy kedves kis hölgy volt – aki már évek óta kint  él külhonban. Egyes sorséve van. Párjával szakításban vannak, a szerelem múlóban, külön is költöztek a napokban. Előzményekben az életszám alapján ki is derült a nagy titok, nem  karmikus kapcsolatban élt, sem ikerláng nem  volt a fiú, csupán egy szerethető jó barát. A fiú szíve már nyitott az újra, ismerkedőfélben van, egy romantikus szerelem kalandban. A lány még nem enged, nem felejt, visszamenne…pedig már nincs hová. Az elengedés és a  ragaszkodás energiája vetekszik egymással, hol ez, hol az van nyerőfölényben.
De ahogy a lapok mutatják, hamarosan új szerelem jön felé tavasszal.  Egy igen karakteres férfi jön felé,  aki szíve hölgyének akarja – és bizony csak,  igen komoly kapcsolatot mutatnak az égiek.
De hogy semmi se legyen annyira rendben: Ahogy megérkezik a lovag, máris ott lesz a kísértő, s a hölgy szívét elrabolná egy igencsak flörtöni vágyó fiú, aki csupán csak, egy apró kis viszonyt szeretne…S a hölgy aki válaszút előtt áll, vajon a komoly kapcsolat vagy a kaland felé tegye le a voksát  – most még tanácstalan… Majd ha az élet hozza elém –  mondja nekem huncut mosollyal –  majd akkor tudom hogyan tegyem. De én már „látom”  (hisz pont erre kért), hogy a kalandot fogja  akarni, s éppen azért, mert még nem lesz kész a nagy kapcsolatra.  A kalandban azonban sérülne a lelke… S ezzel a komoly férfit bukta…s végül megint egyedül marad. Szava se legyen, mert tudta – rejtve nem volt előtte semmi se. Ha másképp döntene elég  ideje lenne, hogy a megrekedt élethelyzetet feloldva, önmagát újra felépítse. Az oldás a  legjobb megoldás. Egy kiteljesedett személyiséggel másként látva élete kínálkozó fordulatait,  talán megmerné  élni  sorsa ajándékait. A betervezett munkahelyváltás bizony jót fog tenni,   mert a régiben nagy összeomlás várható. A  régi barátok visszajönnek, s a társasági élete belendül… végül is őszre, télre már konfliktusmentes programokkal számolhat. Egy-két energetikai kezelés után, egészséges önbizalma kimagaslóan jobb lesz.
Az útmutatást elfogadta, s gondolkodási időt kért. Igaz a mondás: Tiszta tudattal jobban tud a szívével is dönteni mindenki. Hármat aludni sokszor megéri, mielőbb bármibe is kezdene az ember.

Rágódni nincs mit, tervezni lehetőség.
A lehetőségek mindig láthatók, az opciók választhatók.
A sorsbolygók segítséget adnak, a személyes évek karaktert mutatnak. Döntéshelyzetben néha igen jól jön segítség, akár az angyali áldás. Az égi helyeslés a legjobb megoldás felé mutató jó tanács.

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorsfordulati döntések.
Skypeon is elérhető vagyok.