A szerelem hullámhosszain – Áthangoló oldások

„Szeretni nem annyit jelent, mint egymás szemébe nézni, hanem azt jelenti: együtt nézni ugyanabba az irányba.” – Antoine de Saint-Exupéry


Szeretni és szeretve lenni.
2018. március 21-től indul a Vénusz éve – amely a párkapcsolati  harmonizálásnak is kedvez.
A tarot lapok a párkapcsolati elemzés során  gyakran mutatnak rontó energiákat, a kapcsolat jövőjét illetően, ami már a jelenben is érzékelhető.  Nem kell mindig arra gondolni, hogy harmadik személy is van a kapcsolatban. A blokkok sok mindentől eredeztethetők. Ezeket a súlyos negatívumokat  azonban fel lehet oldani,  jobbá lehet tenni a párkapcsolatodat. Engedd magad felszabadulni a szorongások és a  félelmek – a nem szereted magad – energiájából, hogy újra szeretetben élhess. Ami nem működik azt le kell vágni, ami idejét múlt azt el kell oldani. Fájdalmakat teherként cipelve nem lehet hosszú útra indulni, mert elég hamar elakad az ember.

A kapcsolódási energiák tisztíthatók és áthangolhatók.
A párkapcsolati od-és éterikus szálak tisztítás és harmonizálása igazán fontos egy kapcsolatban. Se sérelmeket, se negatív emlékképeket ne cipeljünk – oldjuk fel ezeket a nyomasztó érzelmeket. A Napfonat-kapcsolati csakra és a Szívcsakra érzelmi blokkjai oldó  energetikai tisztítás hatalmas lehetőséget ad arra, hogy újra szabadabban lélegezz, és társaddal a kapcsolatot pozitívan rendezhesd. Hatására lényegesen jobb lesz a viszony köztetek, kellemesebben át lehet beszélni mindent, nem lesznek feszítő energiák köztetek.
A sors közös vállalkozás – közösen, együtt, szövetségben. Egymást szeretve, bátorítva, közösen haladni, fejlődni csak így lehet. Programozd át a gondolataidat és tégy azért te is valamit, hogy sokkal jobb legyen. A haragnak, nincs helye egy kapcsolatban.

A szív döntései.
Egy érdekes esetet mesélek most el neked. Egy fiatal hölgy azzal keresett meg, hogy a párja – pár éve csak hogy együtt élnek élettársi kapcsolatban –  az utóbbi időben nagyon megváltozott. Olyan mintha ‘megszállták’ volna, nem önmaga. Semmi oka nincs a mogorvaságra, de ahogy hazaérve belép az ajtón, szinte azonnal beleköt, és egész este vége-hossza nincs a a veszekedésnek. Haragos, morgós, durva, és kiállhatatlan.
Nem volt ilyen, és nincs is miért ilyennek lennie. Szeretetre hangolva kért a tisztítása.
Az oldás közben rontó energiákat vettünk észre, s ezeket letisztítva a kapcsolatuk pár múlva ‘újraéledt”. Az elvégzett energetikai munka után mindkét csakra a legnagyobb harmóniában rezgett. A harag eltűnt, a bánatnak vége – meg tudták beszélni  életük dolgait végre békés szeretetben. Mostanság már  a közös nyaralást tervezik…

Éleszd a lángot.
Ha tisztulnak az érzelmek, a közös jövőt tervezheted, ha már nem fog vissza semmi negatív gondolat, szebbnek fogod látni a párkapcsolatod. Lesz kiért, miért megélni életed napjait, a  boldogtalanságnak vége. A szerelem az egyik legcsodálatosabb érzés a világon. Ne hagy elveszni az életedtől, őrizd meg a tiszta fényét. A világodat te teremted – Szeress és nevess, hogy boldog lehess!

 

TERÁPIÁS OLDÁS.
Szeretettel várlak egy áthangoló, oldó, tisztító lehetőséggel – kapcsolati rontás is levehető ezzel a terápiával. A fekete mágiás szerelemkötés is oldható ezzel a technikával.
A blokkoldás nemcsak neked, hanem párodnak is használ. Erőteljesebben tud majd áramlani az energia köztetek, és újra egymásra találhattok. A szeretetben a szív csakra akarati és érzelmi oldala is tisztulni fog – egy harmonizációs folyamat indul be. A folyamat  végeredményeként pedig: A pároddal elindulhatsz egy közös jövő felé, szabad akaratoddal átírhatod az elrontottat . A szerelem-szeretet áldott állapotán rezegve,  újra boldogságosságban élj!

Asajah
spirituális tanácsadó

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Párkapcsolat elemzés.
Oldások, blokkoldások –  kapcsolati rontás levétel – áthangolások.